Kojoohar оприлюднив свій запис із Buddha Noise

Днями електронний проєкт Kojoohar видав запис "Cachalot", створений задля виступу на новокаховському фестивалі "Buddha Noise".

Цей матеріал Андрій Кожухар написав ще кілька років тому. Він видав його зараз, щоб використати цю музику з благодійною метою. Реліз відбувся на лейблі I Shall Sing Until My Land Is Free.

"Ця програма створювалася для виконання наживо й не передбачала додаткового аранжування чи монтажу, чим і зумовлений характер запису", – ділиться Андрій із Неформатом.

Нагадаємо, що "Buddha Noise" це серія фестивалів експериментальної електронної музики, які періодично проходять у Новій Каховці. Зазвичай цю подію організує місцевий представник згаданої сцени Юрій Самсон

Тепер виконавець зосереджений на завершенні наявних напрацювань у межах цього й інших проєктів. Плани, конкретніші за ці, йому наразі будувати не доводиться.

Kojoohar – cольний проєкт експериментальної електроніки музиканта на ім'я Андрій Кожухар, Нова Каховка. У його дискографії кілька альбомів, власних і спільних, а також живий запис "Cachalot" (2023). Окрім цього виконавець веде проєкт Kadaitcha й долучається до різних музичних колаборацій. 

Kojoohar у мережі:

https://www.facebook.com/kojoohar
https://www.instagram.com/kojoohar/

Фото обкладинки – Facebook виконавця