The Nightchild випустили максісингл

На початку серпня гот-рок проєкт The Nightchild видав три треки під однією назвою – "Дівчина з іншого міста".

Однойменну пісню в її початковому вигляді Олексій Нікітченко, автор музики проєкту, написав ще у 2021 році, коли жив в Києві. Там він познайомився із дівчиною з Запоріжжя, яка і стала прообразом головної героїні релізу.

"Вона працювала на двох роботах і мріяла бути мешканкою столиці. Я бачив її шалений темп життя і це наштовхнуло мене на текст та музику. Початково я думав про цю подругу, але таких дівчат багато, насправді. Дівчина з іншого міста не одна, я хвилююся за всіх", – розповів Олексій Неформату.

При цьому, за словами самого виконавця, цей реліз не є концептуальною роботою, а радше відповідає його підходу до укладання власного матеріалу:

"Зазвичай мої сингли то обов'язково пісня з прийдешнього альбому, завжди одна кавер-версія якоїсь пісні, яку я варварськи перероблюю в гот рок, та інколи буває ремікс або композиція, яка потім ніде не засвітиться. Тож цей сингл про дівчину з важким життям в столиці, до якої додалася дівчина, яку кохають і без магічної квітки, а також антагоніст однієї комп'ютерної гри, яка мені вже давно дарує натхнення".

Роботу над цим максісинглом близько року затримували різні фактори, які заважали сісти за музику. В результаті довести композиції до кінцевого вигляду вдалося за кілька тижнів.

Обкладинку для композицій Олексій обрав та оформив сам – вона символізує важку жіночу працю.

"Я взяв стару світлину машиністки, бо в 30-60 роки минулого сторіччя то була важка праця для дівчат".

The Nightchild – готік-рок проєкт із Донецька, що утворився у 2003 році. Колектив гурту зазнавав різних змін, однак на його рахунку вже чимало різноманітних релізів – 9 повноформатних альбомів, низка синглів та одна ювілейна збірка. З 2010 по 2015 гурт припиняв концертну діяльність, але наразі її відновив. Гурт складається з Олексія Нікітченка (всі інструменти, вокал) та Mr. Loopen' (ударні).

The Nightchild в мережі:

https://www.facebook.com/The-Nightchild-111454725586441

Фото обкладинки – Facebook виконавців