Хамерман Знищує Віруси завтра впускає новий альбом

Цими вихідними український гурт залив у мережу новий альбом під назвою "ЛОЙ", на який фанати чекали багато років.Останній їх лонгплей "Куй" виходив ще у 2010 році, після чого музиканти видавали тільки сингли та EP. 

У нещодавньому інтерв'ю для нашого сайту про новий альбом учасник гурту Альберт Цукренко розповідав наступне:

"Это лучший альбом ХЗВ, который только можно себе представить: это сборник самых популярных наших песен, и в то же время это не комполлюция, а именно альбом – так получилось, что самые известные и любимые публикой песни ХЗВ (Изотоп, Кличко, Турничок, Фрейд и т.д.) до сих пор не издавались. И вот теперь они выходят на альбоме "Лой" - как раз тогда, когда на новый релиз ХЗВ наибольший спрос: ведь мы сейчас объективно популярнее, чем когда-либо за все годы существования группы".

Замовити та послухати "Лой" уже можна на Бендкепмі гурту, однак офіційна дата його виходу і появи на стрімінгових сервісах - 12 червня. Також альбом вийде на дисках. 

Хамерман Знищує Віруси - український гурт, який виник у 1997 році в місті Суми.  Основу гурту складають Володимир Пахолюк (вокал, тексти) та Альберт Цукренко (вокал, музика). Окрім того у гурту є концертний склад, який можна почути та побачити на живих виступах. 

На рахунку ХЗВ кілька альбомів, міні-альбомів та синглів. що ж стосується їх творчості, то це суміш на грані: суржик, нецензурна лексика, постмодернізм, іронія та багато інших дивних складових в одному флаконі. 

Хамерман Знищує Віруси у соцмережах: 

https://www.facebook.com/HZVBAND/
https://h-z-v.bandcamp.com/