Обійми Дощу випустили новий сингл

72 хвилини, 11 композицій, 15 музикантів, включаючи струнний квартет, 10 звукоінженерів, 7 студій, 200 годин запису у трьох містах та більше 8 років з моменту випуску попереднього альбому. Саме стільки зусиль знадобилося гурту Обійми Дощу, щоб завершити свій другий альбом — "Сон". 

За словами колективу, на нас чекає складна, але неймовірно мелодійна, поетична рок-музика з витонченим струнним аранжуванням та елементами прогресивного року, неокласики та неофолку.

Випуск альбому запланований на 17 листопада. Наразі ж реліз набуває фінальної форми у руках Брюса Сурда (Bruce Soord) — британського музиканта та саунд-продюсера, лідера гурту The Pineapple Thief, також відомого співпрацею з такими грандами сучасного прогресивного року, як Opeth, Anathema, Katatonia, Riverside, Tesseract та Blackfield.

Сьогодні гурт почав відкривати таємницю альбому, представивши перший сингл у нього  — 10-хвилинну пісню "Крила".

"Це пісня про те, що варто відкинути страх невідомого і сміливо крокувати вперед, за межі комфорту й рутини, навіть у найважчі моменти життя", - розповідають музиканти. 

Сингл доступний на сервісах Youtube, Soundcloud, Google Play та на офіційному сайті гурту у вигляді інтерактивної візуалізації про кожну людину і інструмент, які були залучені до його створення. 

Обійми Дощу в соцмережах:

http://facebook.com/obiymydoschu/
http://rain.in.ua
https://www.youtube.com/channel/UCaIicVkwg97fWe2Ssv4RLNg
https://soundcloud.com/obiymy-doschu