У Львові пройде фестиваль крафтового пива та вінілів

Craft Beer & Vinyl Music Festival 27-29 квітня збере у Львові творців культури крафтового пива України та світу: пивоварів, власників пабів, постачальників та виробників сировини, а також всіх поціновувачів крафтового пива, вінілів та нового рок’н’ролу. 
 
Тут у форматі форуму-виставки зустрінуться пивоварні, пивовари, власники пабів, постачальники та виробники сировини, обладнання та всього, з чого складається культура пивоваріння. Очікуємо на присутність найуспішніших представників крафту з України, пивоварів з Бельгії, Нідерландів, Німеччини та інших країн. 
 
На вихідних зустріч переросте у фестиваль. Простір - територія колишнього пляшкового заводу - для всіх, хто любить крафтове пиво, добру їжу та правдиву музику (!FESTrepublic - вул. Старознесенська, 24-26).
 
Приємним доповненням Craft Beer & Vinyl Music Festival стане експозиція вінілів українських колекціонерів, спеціальне обладнання та музика від унікальних гуртів і виконавців. На меломанів чекає ярмарок вінілів, hi-fi та hi-end апаратури, у тому числі виставка унікальних пресів вінілів, історичні програвачі, лекції про звук, кімнати для прослуховування музики з різними типами апаратури тощо. 
 
Також у програмі: 
 
- Майстер-класи від провідних пивоварів та працівників індустрії України і світу
- Велика зустріч працівників всіх етапів творення крафтового пива у клубі !FESTrepublic, що знаходиться у цеху колишнього пляшкового заводу
- Локація для колекціонерів пивної атрибутики
- Локація для колекціонерів вінілів та шанувальників якісного звуку програвачів
- Дегустація пива українських та світових пивоварів та спеціальний ярмарок вуличної їжі на території старої мануфактури
- Концерти унікальних груп у клубі та на території фестивалю
 
Серед заявлених учасників гурти Lemko Bluegrass Band (blugrass), Zwyntar (dark country), Sasha Boole (country folk),  The Troubled (psychobilly) та THE HYPNOTUNEZ  (shout-swing, jazzpunk). 
 
Зустріч у соцмережах: