Гурт "Bestial Invasion" випустив новий сингл

Сумський гурт 22 січня представив слухачам новий сингл "Camera Obscura (Caravaggio Specular Vision)", який увійде до майбутнього альбому  "Contra Omnes".

"Трэк посвящен гениальному творцу эпохи барокко – Микеланджело Караваджо. Он передает боль, чувство вины и раскаяния, которое переживал художник в последние годы перед смертью. 

Его почитали, им восхищались, но он выбирал жизнь среди нищих художников. Он был знаменит, но это не избавило его от ответственности за убийство. Он позволял себе многое, но так и не сумел одолеть муки совести из-за того, что совершил. В новом сингле ощущается атмосфера отчаяния, примирения со своей судьбой и предвиденья скорой смерти как расплаты за содеянное",  - йдеться у повідомленні музикантів. 
 
Нагадаємо, Караваджо в запалі гніву вбив Рануччо Томмазіні (Томмассоні) у 1606 році, після чого був вимушений переховуватися. 
 
Гурт "Bestial Invasion"  виник у 2014 році в місті Суми і у своїй творчості орієнтується на олдскульний thrash metal.У ліриці  музиканти надають перевагу тематиці інтелекту, внутрішніх переживань і протиріч, самотності, самовдосконалення тощо. На їх рахунку альбом, декілька синглів та випущений у квітні минулого року EP "Trilogy: Prisoners of Miserable Fate".
 
"Bestial Invasion"  у соцмережах: