"Dakh Daughters" випустили дебютний альбом

Український гурт 1 грудня  представив свій перший лонгплей під лаконічною назвою "IF". 
 
"НАРЕШТІ (воно вартує капслока) пісні Dakh Daughters стали доступними у вигляді дебютного альбому. Новими ці пісні можна назвати тільки наполовину - всі вони складають основу виступів і звучать на кожному концерті. Але факт залишається фактом - IF - перший альбом популярного жіночого фрік-кабаре, що з'явився на CD", - розповідають дівчата. 
 
Загалом реліз складається із дев'яти треків. Придбати їх всі у вигляді диску можна від самого гурту. Згодом альбом також з'явиться на ITunes
 
Гурт "Dakh Daughters" - це сім актрис, які взяли до рук музичні інструменти, щоб створити життєствердний перформанс про любов, свободу і красу, яка врешті-решт врятує світ. Учасниці колективу, відомі глядачам як акторки київського театру ДАХ, у новому проекті опинилися на нейтральній території між пісенним жанром і драматичним мистецтвом, власне у просторі для експерименту.
 
"Dakh Daughters" створює атмосферу французького салону, в якому Мірей Матьє подружилися із Мерліном Менсоном. Часом дівчата, озброєні на сцені повним набором струнних, клавішних і перкусією, потрясають публіку шаленим риком в манері "Laibach", однак миттю можуть змінити гнів на милість, перетворившись на легковажних героїнь голлівудських фільмів 50-х років, красунь, що мріють про Карибські острови. Ця неповторна група перебуває в ідеологічній спорідненості з англійським гуртом "The Tiger Lillies", якому властива гіперболізація створюваних образів, і залучення публіки до участі у смішних інтелектуальних атракціонах.
 
Текстовою основою для пісень є українська поетична класика, тексти нобелівських лауреатів, власні твори і фрагменти популярних хітів минулого. 
 
"Dakh Daughters"  у соцмережах: 
 
Soundcloud: https://soundcloud.com/dakhdaughters/
VK: https://vk.com/dakhdaughters 
Сайт: dakhdaughters.com/
Facebook: facebook.com/DakhDaughters
Youtube: youtube.com/dakhdaughters