"Stoned Jesus" мали перший український sold-out

Вперше за всю історію існування український гурт продав всі квитки на концерт в Україні. Подібного раніше не ставалося, хоча у Європі за тур гурт часом має і 3-4 солд-аути.
 
Знаковий концерт відбувся у Львові 14 жовтня у місцевому клубі "Underground". Купити квитки у передпродажу можна було за 120 гривень, а от в день концерту чимало відвідувачів, які сподівалися придбати квитки на вході, на захід так і не потрапили. На розігріві у "Stoned Jesus" виступав молодий київський гурт "Fazzer". Раніше львівські організатори концерту також повідомляли, що з вулиць часто зникали постери концерту, арт для яких намалював художник під ніком Sadan
 
Нагадаємо, нещодавно трек  "Stoned Jesus" - "I'm the Mountain" - набрав рекордні 4 мільйони переглядів на Youtube.
 
"Stoned Jesus"  — сучасний український музичний гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Колектив за цей час уже гастролював Україною, Росією та Європою і випустив декілька альбомів. "Stoned Jesus" проводив тривалу і скрупульозну експансію на великі та маленькі західні сцени, тож загалом за спиною колективу вже понад 20 країн. Як наслідок — запрошення до США, Британії і врешті поява у переліку учасників одного із найбільших у світі рок-фестивалів "Hellfest-2016". 
 
"Stoned Jesus" у соцмережах: 
 
ВК: http://vk.com/stoned_jesus
FB: http://www.facebook.com/stonedjesusband
Bandcamp: http://stonedjesus.bandcamp.com/