У мережі з'явився спліт "MINENWERFER" та "1914"

Як і обіцяли львівські музиканти, у мережі вже можна послухати їх спільний реліз із американською командою "Minenwerfer". 

Спліт "Ich hatt einen Kameraden" вийшов нa київському лейблі "Archaic Sound". У формі дисків його вже можна придбати у самого гурту "1914". Кількість обмежена, тож охочим варто думати про покупку вже. 

Загалом спліт містить вісім треків, по чотири від кожно гурту. Реліз присвячений Карпатській зимовій операції 1914-15 років і участі Українських Січових стрільців в ній у складі Австро-Угорської армії. Це не просто пісні, але й історія людей, які жили, любили і помирали. Це зображення великої війни, яка забрала життя 40 мільйонів людей, змінила світ і знищила одну з найбільших імперiй Старого Світу. 

Ich hatt einen Kameraden - I had a comrade! 
I had! 
But he left lying on the slopes of the Carpathian Mountains, in the snowy woods of Masuria, he choked gas under Bolimov, he remained forever to look at the gray sky of East Prussia. 
I had a comrade. But war engulfed him. 
She always chooses everything. 
War. War never changes.
 
Гурт  "1914" виник у Львові у 2014 році, на століття Першої світової. Саме ця тема і лягла у основу пісень колективу. Музика гурту - це суміш декількох стилів, як то  doom чи death metal. Музиканти останнім часом неодноразово згадували, що працюють над повноформатним альбомом.