Гурт "ПНД" представив новий склад

Український проект, який останнім часом переживав чималі зміни, нарешті визначився зі складом колективу.  
 
"Після закінчення запису чергового твору, а по факту цей твір Прозоров особисто чекав майже чотири роки...так ось,після накопичення всіх інструментів на студії "На хаті рекордз" ми вирішили зафіксувати цей історичний момент повністю оновленим складом:
 
Анастасія Коняєва - скрипка (слухач,писар,фірмач)
Василь Прозоров - гітара,вокал (батя переживака)
Марія Радченко - віолончель (свіжак говорун)
Олексій Носенко - бас (безладовий - розумний)", - розповідають музиканти. 
 
Також стало відомо, що на даний момент 80% матеріалу для майбутньої платівки, вихід якої заплановано на осінь 2016 року, вже записано і зведено. 
 
Окрім того гурт трохи раніше запросив всіх охочих на зйомки третього кліпу гурту "Пісні Наших Днів" (ПНД).  Його зніматимуть у Києві. Для більш детальної інформації пишіть учасникам гурту.  Раніше колектив вже представив слухачам два нові кліпи. 
 
Нагадаємо, "ПНД"  виступатиме восени на фестивалі "ІншаМузика Festival 2016". 
 
У 2010 році вийшов дебютний альбом ПНД "Два аккорда" (ІншаМузика\Moon Records). Після того у проекту  була чимала перерва в творчості, а згодом Прозоров зі новими силами повернувся до "ПНД". У 2015 році музикант написав декілька нових треків та вирушив з ними, а також зі старими піснями у невеликий тур Україною.  Зараз проект активно дає концерти, виступає не фестивалях, записує нові пісні тощо.