"JINJER" офіційно випустили новий альбом

Попри занадто швидку появу у соцмережах, саме 29 липня гурт назвав днем офіційного виходу повноформатника "KING OF EVERYTHING". Нагадаємо реліз вийшов на лейблі "Napalm Records". 

Альбом можна купити на Itunes, Amazon та у самого лейблу. Доступні і цифрова, і фізична форми альбому. Музиканти також пропонують слухачам, які завантажили піратську версію з мережі, просто перевести кошти на їх рахунок у Приваті. Детальніше про покупку альбому читайте за посиланням. 

"Как и подобает любой фирмовой команде, как скажем Gojira или Deftones, наш новый альбом KING OF EVERYTHING был пиратски слит в сеть за 3 дня до релиза. Поэтому с удовольствием представляем вам наше новое монументальное творение! Репостим, комментируем, ставим друзьям и соседям", - написали іще 24 липня музиканти на своїй офіційній сторінці. І самі ж додали злиті треки до запису. 

Нагадаємо, до виходу альбому "Jinjer" на його підтримку видали новий кліп "I Speak Astronomy", покaзали тексти всіх треків, а також зняли серію відеоблогів про реліз. 

"Jinjer"  — український метал-гурт, заснований у 2009 році в місті Горлівка, Донецької області. З моменту існування група випустила один повноформатний альбом, один EP та декілька кліпів. Наразі базується колектив у місті Львів.