Одеський "Pivdenfest" скасували

При чому подібна ситуація вже мала місце рік тому. Зараз же про скасування фестивалю стало відомо за 4 дні  до його проведення. 

"Друзі, на превеликий жаль, замість гучного анонсу вимушені повідомити вам сумну новину. Ми скасовуємо цьогорічний фестиваль. Протягом останніх двох тижнів, після того, як в нас зірвався інвестор, шукали підтримки як у міської влади, так і в бізнесу. На жаль, підтримати ніхто не захотів. Значну частину бюджету було покрито організаторами. Наша команда аж ніяк не намагалась заробити грошей. Ми маємо ідею і ладні на все, аби її втілити. Між тим, поки добра частина як артистів, так і відвідувачів, підтримувала і мотивувала до останнього. Нам не шкода витраченого часу, вбитих нервових клітин. Нам шкода, що фестиваль не відбудеться", - повідомили організатори. 

Під цим повідомленням розгорнулася надзвичайно бурхлива дискусія. Частина людей, зокрема, почала організовувати альтернативний "Південьфест" на березі моря, аби не втрачати відпустку, квитки на поїзд тощо. Окрім того відвідувачам самі ж одесити пропонують не відмовлятися від поїздки, адже, наприклад, біля міста проходитиме інший фест - "BLACK SEA METAL FESTIVAL III". 

Нагадаємо, на фесті мали виступати гурти  Caliban, WBTBWB, Space of Variations, Dance, Party! Dance Dance! та інші. 

Що цікаво, наприкінці червня організатори  "Pivdenfest" повідомили, що роблять вхід на фестиваль безкоштовним. Тоді ж почали реєструвати людей на захід. У результаті наразі у розпорядженні оргів є база даних близько 16 тисяч людей. У коментарях людей запевнили, що "зливати" цю інформацію нікому не будуть.