"Old Tree Fellows" випустили весняний сингл

Трек під назвою "Wоman" хлопці підготували спеціально до 8 березня. 
 
Наразі у складі житомирського гурту двоє хлопців - Олексій та Євген. Їх творчість - це якісна суміш блюзу, фанку й інді. Cама команда досить молода, грає з 2014-го року, але вже встигла записати акустичне ЕР “World of freedom” та два сингли “Legend” і “Under Time”. Автором пісень і музики є Олексій Лавренчук.
 
На початку, Олексій і Євген грали пісні у акустиці, виступали у різних закладах, щоб створити собі ім'я і дати загальне уявлення публіці про їх творчість. "Old Tree Fellows" були добре сприйняті у своєму місті, оскільки там це було ново і незвично. Після кількох виступів, акустика набридла і хлопцям захотілося чогось нового. Незабаром до складу колективу прийняли ударника Микиту Філінського. Барабани надавали пісням чіткий ритм, що дуже збагатило музику і поставило її на новий рівень, але через розбіжності у музичних смаках, Микита покинув групу і "Old Tree Fellows" повернулися до акустичного формату.
 
У 2015 році музиканти вирішили зав'язати з акустикою і знайшли нового ударника. Ним став Гурам Мікіані, з яким почали активну роботу над піснями і 29 січня 2015 року дали перший сольний концерт у повному складі. Опісля гурт пережив багато змін у складі, тож зараз Олексій і Євген знову грають удвох.