У Києві зберуться провідні пост-панк колективи України

9 квітня у столиці відбудеться тематичний фестиваль пост-панк (і не тільки)  музики.  Він об’єднає на сцені цікаві гурти із різних куточків України. 
 
SMALL DEPO [homeless post-punk, Київ]. Свій перший концерт хлопці зіграли лише рік тому, але вже зараз за їх плечима цілий ряд виступів по всій Україні, ротація на каналі М1 та альбом на серйозному українському лейблі Moon Records. 
 
БИЧКРАФТ [noise rock/neo-psychedelia, Київ]. Це чи не єдиний український гурт, про який писали на Noisey и Pitchfork. Їх дебютний альбом був випущений на вінілі, до того ще і нью-йоркського лейблу Wharf Cat Records.
 
CITY OF ME [shoegaze/post-punk revival, Харків]. Після гарно сприйнятого слухачами і критиками EP, а також успішного міні-туру, музиканти зайнялися дебютним повноформатником. Багато пісень із нього якраз і можна буде почути на фестивалі. 
 
COLD COMFORT [post-punk/coldwave, Рівне]. Саме цей гурт організатори вважають хедлайнером, адже навіть без повноформатного альбому музиканти змогли стати відомими не лише в Україні, але й за її межами. Це, зокрема, релізи на незалежному лейблі Worn Pop, концерти у Польщі, участь у вініловому збірнику культового грецького лейблу Fabrika Records тощо.
 
Фестиваль відбудеться у MonteRay Live Stage. Початок о 18:00.