Hemorrhage Murder видали останній альбом

Нойзовий проєкт Hemorrhage Murder днями випустив третій та останній в дискографії альбом "Trigger Your Senses".

Нагадаємо, що за цим проєктом стоять двоє "шумових" артистів – українець Vitauct та грекиня Miss Terra Bates. Робота вийшла на американському лейблі Fantasy 1.

Цей альбом написала Jo Vallianatou (Miss Terra Bates) у 2021 році. На жаль, цього року її не стало, тож Vitauct дуже обережно готував матеріал до виходу й вніс лише кілька штрихів до запису. До того ж, матеріал йому дуже сподобався.

"Я не хотів додавати ніяких помітних корективів в треки – це своєрідне вираження поваги до її особи, її творчості, і, відповідно, цей альбом присвячено пам'яті про неї. Своєю чергою, домовившись із власником лейблу Fantasy 1, я трохи переробив 2 треки – додав свого бачення в "Trigger Your Senses" (Vitauct Re-Edit) і "Desolation" (Vitauct Re-Edit)", – розповів Vitauct Неформату.

За словами самого виконавця, в них вийшов традиційний death industrial з елементами percussion industrial та power electronics, хоча виконавці ніколи не ставили собі за мету жанрове визначення.

"Все, що ви можете почути в альбомах HM, – вираження нашого протесту проти того, що нам не подобається в цьому світі, також це своєрідне вираження переживань і тому подібного".

Обкладинку для альбому обрав лейбл, хоча початково нею мала стати світлина єгипетського фотографа, якою ми проілюстрували цю новину.

Наразі Vitauct продовжує сольну діяльність, зокрема в нього нещодавно вийшов альбом "Percussive Meditative", вартий уваги поціновувачів індастріалу.

Hemorrhage Murder – проєкт двох "шумовиків", українця Vitauct та грекині Miss Terra Bates. Дует утворився влітку 2020 року й встиг випустити три альбоми та видати їх на фізносіях. Після виходу третього альбому проєкт припинив діяльність назавжди.

Vitauct в мережі:

https://vitauct.bandcamp.com/music
https://www.facebook.com/vitauctnoise/

Miss Terra Bates в мережі:

https://missterrabates.bandcamp.com/

Фото обкладинки – надав виконавець