Fitz Roy випустили сингл та перший кліп

Нещодавно металкор-гурт Fitz Roy видав сингл "Gazoline" та зняв відео до нього.

Ідея для цієї пісні народилася в музикантів ще у 2017 році. Тоді вокаліст гурту Олександр разом із гітаристом Максимом записали лише басову мелодію, а далі всім гуртом перетворили її на повноцінну композицію.

"Через паузу в активності Fitz Roy, трек втілювався довго, настоювався, як вино, від сирого звучання до багатошарового торта, який не набридає на репіті, тому що насичений великою кількістю деталей та нюансів в аранжуванні", – діляться учасники із Неформатом.

Аранжування та постпродакш композиції виконав вокаліст гурту Олександр, також на його плечах зазвичай лежить зведення та мастеринг музики Fitz Roy.

За словами виконавців, на трек вплинуло відносно нове для них захоплення азійською культурою.

"Торії – межа між суєтним і божественним просторами, які позначають вхід до TENJI, гейші заворожують, передають знання Gazoline обраним та проводять в інші світи".

Окрім цього, музиканти відчули ще одну версію пісні та втілили її, тож сьогодні на їхньому YouTube каналі має вийти її ремікс:

"Енергія цього треку була настільки потужною, що ми побачили ще одну дорогу, ще один вимір, цього разу не азійськими стежками, а дорогою стародавнього Єгипту – навіть там все пронизано "Gazoline".

 

Над кліпом музиканти працювали скрупульозно, оскільки це їхня перша відеоробота:

"Спочатку був написаний сюжет особисто нами, Fitz Roy, та скоригований режисером Артемом Проновим aka Slippy Inc. Підбирали команду, акторів, щоб максимально точно передати атмосферу відеороботи. Сам процес зйомок був цікавим і хвилюючим для нас, оскільки це перша відеоробота. Хотілось задати планку особисто для себе, зробити якісно, як це роблять банди, на яких ми виросли. Для цього потрібно було пройти тернистий шлях проб і помилок".

Зараз музиканти завершують роботу над своїм дебютним повноформатним альбомом "TENJI", який вийде в кінці серпня. Його Fitz Roy створювали протягом п’яти років! Тож stay tuned, аби не пропустити день релізу.

Fitz Roy – вінницький металкор гурт, активний з 2015 року. Самі музиканти описують свій напрям як металкор/постхардкор. А "Fitz Roy", до слова, це назва гори, яка знаходиться у Південній Америці на кордоні Аргентини і Чилі.

Fitz Roy в мережі:

https://www.facebook.com/fitzroyofficial
https://www.instagram.com/fitzroyofficial/

Фото обкладинки – Facebook виконавців