Сингл MONEYPULLLATER з'явився на стрімінгах

Не так давно сольний проєкт MONEYPULLLATER рок-виконавиці Дені видав свій перший сингл – "Incomplete", який відсьогодні можна послухати на популярних стрімінгах.

Дені, учасниця гурту HYPERLOOP, створила цей проєкт вже під час війни, оскільки потреба писати про те, що болить, залишалася для неї нагальною навіть коли музиканти HYPERLOOP роз’їхалися по різних містах.

"Коли щодня бачиш стільки болю, важко тримати його всередині. А цей біль знайомий кожному українцю відколи почалася війна. Тому мені хотілося вивільнити його і висловити, і тоді, можливо, хоч на три хвилини стало б легше", – розповідає виконавиця Неформату.

Описані почуття Дені знайомі не з сюжетів новин – сама музикантка активно займається волонтерською діяльністю, а тому особисто занурена в ситуацію.

"Incomplete" про те, крізь що проходить кожен українець сьогодні, про всі жахіття цієї жорстокої, варварської війни, з якими ми стикаємось кожного дня. Коли я писала цей трек, я думала про всіх. Але особливо про Маріуполь. Неможливо навіть уявити те пекло, в якому жили і продовжують жити люди."

 

Композиція записана на єдиний мікрофон, за участі акустичної гітари.

"Від початку війни я знаходилася в Києві, працювала та займалася волонтерською діяльністю. Вільного часу було обмаль, тому писати трек доводилось частинами і будь-де – вдома, поки триває комендантська година, в монтажці на каналі, у перервах між роботою, частину тексту – вночі на Центральному вокзалі, коли ми з волонтерами чергували на роздачі їжі для людей, що евакуювалися з гарячих точок."

Дені написала трек англійською зумисне, аби якомога більше людей в світі почули про українську трагедію та, найголовніше, за словами виконавиці, – зрозуміли, що нам потрібна допомога.

Стримінги:

Spotify

Deezer

Apple Music

MONEYPULLLATER – сольний інді-рок проєкт музикантки Дені, учасниці гурту HYPERLOOP. Проєкт виник в травні 2022 року та наразі видав один сингл.

MONEYPULLLATER в мережі:

https://www.instagram.com/moneypulllater/

Фото обкладинки – Instagram виконавиці