Waves Festival приймає заявки на участь до кінця місяця

Цьогорічний австрійський Waves Festival відбудеться вже у вересні. Участь в ньому зможуть взяти три гурти або виконавці з України.

Заявки на конкурс прийматимуть до 29 червня, а сама подія проходитиме з 8 по 10 вересня у Відні. Відбір учасників проводитиме Український інститут.

Подати заявку можуть громадяни України, які є музичними виконавцями, представниками музичних гуртів або музичними менеджерами. Заявка може бути подана як від фізичної особи, так і від юридичної особи, яка представляє інтереси конкретних фізичних осіб, що підтверджується відповідними письмовими документами.

Також обов’язковою є вакцинація однією з вакцин, затверджених в Австрії.

"У співпраці з Українським Інститутом та Music Export Ukraine, ми хочемо реалізувати шоукейс української музики на Waves Festival, як і в минулі роки. Три українських артисти будуть запрошені на концерт та зможуть залишитися у Відні на час фестивалю. Ми покриваємо витрати на дорогу та проживання, а також організуємо мережевий захід/прийом на нашій конференції Waves", – йдеться на сторінці фестивалю.

На ці потреби фестиваль зібрав 15 тисяч євро з усіх небайдужих. Також в рамках фестивалю буде організовано вечірку "Підтримай Україну", що відбудеться на одному із фестивальних майданчиків.

Нагадаємо, що раніше на цьому фестивалі Україну представляли такі артисти, як AlyonaAlyona, Gurt O, Dakh Daughters та інші.

Про всі деталі та умови участі можна прочитати тут, в секції "Умови відбору".

Waves Vienna – музична міжнародна подія, що відбудеться з 8 по 10 вересня 2022 року у Відні, Австрія. Щороку захід збирає більш ніж 10000 відвідувачів, серед яких ключові делегати індустрії та впливові агенти сектору музики. Протягом трьох днів на локаціях фестивалю виступає близько 100 артистів із багатьох країн.