Eye Tea таки поїдуть на Wacken Open Air

Важкий гурт Eye Tea, який виборов можливість представляти Україну на W:O:A Metal Battle, таки поїде на очікуваний виступ. Той відбудеться вже цього літа в рамках фестивалю Wacken Open Air в Німеччині.

Нагадаємо, що відбір серед українських гуртів відбувся ще у 2020 році, але поїздка гурту, як і сама подія, відкладалися через пандемію, спричинену коронавірусом.

"Ми дуже чекаємо виступу на Metal Battle! Здається, що нас мають випустити. Скоріше за все, ми підпишемо якісь документи, в яких візьмемо на себе зобов‘язання повернутися назад потягом двох тижнів. Зараз багато музикантів чоловіків виїжджають з України за такою схемою, ті ж Калуш їздили на Євробачення за кордон. Масштаб заходу, звісно, інший, але принцип той же – відомий музичний конкурс, де можна представити Україну світові", – діляться музиканти із Неформатом.

Та війна зіпсувала музикантам не лише ці плани – у квітні цього року Eye Tea мали б видати новий альбом та кліп, але тепер відклали це на пізніший та, маємо надію, спокійніший час. Можливо, зможемо почути новий матеріал виконавців в кінці літа.

"За нашими прогнозами, 10 повністю готових до запису пісень будуть вже десь до початку серпня. Раніше ми були проти концепції повноцінних альбомів і вважали, що краще випускати пісні синглами. Але атмосфера сьогодення спричиняє шалений творчій поштовх, який просто не можливо вмістити в окрему пісню – потрібна триваліша розмова зі слухачем, ну і з самими собою, звісно."

Зараз учасники займаються волонтерством, оскільки до лав збройних сил їх не взяли, та готуються гідно виступити на такому довгоочікуваному (без перебільшень!) заході, як Wacken Open Air

Eye Tea – хард-рок гурт, сформований у 2018 році в Києві, чия творчість також відзначається присутністю елементів гранжу та стоунеру в музиці. 

Eye Tea в мережі:

https://www.facebook.com/eyeteaband/
youtube.com

Фото обкладинки – Facebook виконавців