Limanenko видав альбом-роздум

Музикант та художник Леонід Ліманенко поділився своїм альбомом "Strange Gift", написаним ще у 2006-2007 роках.

"Написаного матеріалу в мене виявилося більше ніж на 3 повноформатних альбоми й різного за характером звучання. Спочатку не знав, як це концептуально зібрати, як розділити матеріал, оскільки звуковий наратив відрізнявся. Але події 24 лютого дали зрозуміти, яким має бути альбом", – розповідає Леонід Неформату.

В цьому альбомі він приділив велику долю уваги драматургії та сюжетній побудові композицій. Те, що вийшло, виконавець називає розповіддю "не лише про світлі сторони людської сутності".

Обкладинку для альбому Limanenko виконала українська художниця Ірина Рилич.

"Як на мене, її робота символізує якраз темну сторону людської сутності. За наявності навіть деякої наївності, нарядності, вона зовсім не добра. Хоча будь-який мистецький твір має парадокс та низку трактувань, змістів. Кожний глядач знаходить те, що потрібно саме йому."

Якщо провидіння залишиться прихильним, то скоро Леонід видасть й наступні свої твори зі згаданого тут періоду часу. Зокрема, зараз готується до виходу його альбом "Убежище", що матиме атмосферне построкове звучання, а також в процесі доопрацювання є недописаний альбом цього року. Stay tuned!

Limanenko – сольний експериментальний проєкт Леоніда Ліманенка, музиканта та художника із Нової Каховки. Леонід співпрацює з лейблом Despot та його резидентами й пише різножанрову музику. Його перший альбом "Strange Gift" вийшов у 2022 році.

Фото обкладинки – надав виконавець