IGNEA видали відеоприсвяту боронителям України

Днями метал-гурт IGNEA випустив кліп на пісню "Magura’s Last Kiss" з минулорічного спліту "BESTIA".

В самій пісні, за словами музикантів, українська валькірія Маґура вирішує покінчити з усіма війнами, цілує сама себе та відлітає у Вирій.

"Ми присвячуємо цю пісню та відео усім хоробрим українцям, які боронили та боронять нашу землю, які захищають суверенітет нашої країни та які дають нам надію на мирне майбутнє в Україні", – каже Хель, вокалістка IGNEA, у пресрелізі.

 

Саму пісню виконавці написали ще у 2020 році. Відео було зняте в кінці 2021 року, певна річ, без жодних помислів про те, що реальна війна станеться вже незабаром.

"Ми ніколи не могли подумати, що воно [ред. – відео] буде настільки актуальним на сьогодні... Для нас ця пісня – наче мантра українського народу та, водночас, метал-колискова для українських воїнів, за яких ми відчуваємо надзвичайну гордість та яким завдячуємо за кожен новий день", – додає Хель.

Окрім відео, гурт також випустив тематичний мерч із українськомовними рядками з пісні, доступний для придбання в їхньому магазині. Частину кошт з продажів виконавці перераховують на потреби армії, постраждалих від війни та волонтерів.

IGNEA – київський melodic metal гурт, створений у 2011 році під назвою Parallax, у 2015 році назву було змінено на теперішню. Дискографія нараховує два повноформатних альбоми, ЕР, 5 синглів та спліт. У 2020 році гурт став найкращим українським метал-гуртом за версією The Best Ukrainian Metal Act, їхній альбом "The Realms of Fire and Death" визнано альбомом року.

IGNEA у мережі:

http://ignea.band/
https://www.facebook.com/ignea.band/
https://www.youtube.com/igneaband
https://www.instagram.com/ignea.band/

Фото обкладинки – надали виконавці