Отець видав квітневі сингли

Наприкінці квітня новостворений метал-дует Отець видав два сингли – "Джаззз" та "Розфокус".

Цей проєкт існує поки лише в студійному форматі й видає окремі треки, в ідеалі – з відеосупроводом, але плани зняти відео музикантам іноді псує війна.

"Планування зараз – якась штука з іншого життя. Планували випустити ЕР і два кліпи, один мав бути сюжетний, а один – лірик відео, але усе закрутилось так, що зараз нема змоги відзняти відео", – розповів Неформату учасник формації Володимир.

Музикант Володимир Ямпольський, вокаліст гурту Донор, та людина-оркестр Владислав Жильцов (Small Depo) вже знайомі тривалий час й не так давно сполучили свої зусилля в звичному для них обох середовищі.

"Знайомі вже років 15 з ним [ред. – із Владиславом]. Роки два тому вирішили робити музику по фану – він робить музику, а я роблю візуал і смислове наповнення."

Наразі учасники допрацьовують свій майбутній трек, що, за сприятливих обставин, вийде вже в червні.

"Ми працюємо над треком вже пару місяців, а текст був написаний на нього десь за рік, хоча, коли ви його почуєте, то не повірите."

Всі кошти з продажів музики виконавці перерахують на потреби ЗСУ.

"В мене все майно ціле, я працюю і виплачую податки. Хоча війна вплинула, але є дуже велика кількість людей, які постраждали набагато більше, ніж я, в тому числі і мої близькі родичі з Чернігова. Так що в мене все ок (наскільки поняття ок може бути в цій ситуації) і я стараюсь бути корисним."

Отець – дует вокаліста Володимира Ямпольського (Донор) та людини-оркестра Владислава Жильцова (Small Depo), що випускає музику в жанрі метал/металкор. Формацію музиканти заснували приблизно у 2020 році, в Білій Церкві, а перші їхні сингли з’явилися вже у 2022 році.

Отець в мережі:

https://www.instagram.com/otets_rock/

Фото обкладинки – надали виконавці