Music Export Ukraine запустили платформу для працевлаштування музикантів

Організація Music Export Ukraine спільно з фестивалями ARTmania (Румунія) та Pohoda (Словаччина) запустили платформу, де українці можуть знайти роботу у музичній сфері.

ARTery — це місце, де організатори та локації можуть пропонувати різноманітні можливості працевлаштування, а українці — зголошуватися на ці пропозиції. Проєкт офіційно запустили цьогоріч у Лондоні на масштабній нетворкінговій платформі The International Live Music Conference. 

"ARTery — це реакція на ситуацію в Україні та Європі. Війна в Україні вбиває людей і музичну індустрію. Водночас Covid залишив європейську музичну індустрію без професіоналів. ARTery має на меті надати життєздатні варіанти протидії наслідкам обох ситуацій, перенаправляючи тимчасово переміщених українських креативних професіоналів до команд, де вони потрібні та бажані", — йдеться в описі платформи. 

Отож, як українці, ви можете зареєструватися на платформі, створити свій профіль, шукати відповідні позиції та подаватися на них. Наприклад, зараз там є ряд вакансій румунського фестивалю ARTmania. Також платформа буде постійно оновлюватися.  

Більше різноманітних закордонних програм підтримки діячів культури шукайте за цим посиланням

Перейти до ARTery  можна тут.