Somali Yacht Club видали космічний повноформатник

Сьогодні виходить повноформатник "The Space" від стоунер-рокерів Somali Yacht Club, останній з їхньої трилогії "S".

Виконавці умовно ділять цей альбом на дві частини – таку, що зберігає класичне звучання, та другу, до якої входять три композиції нового підходу. І так, в гурту з’явилися короткі пісні!

"Загалом, це просто наступний етап у творчості, який невідомо куди заведе. Враховуючи який зараз час, то не здивуюсь, якщо наступний альбом буде в рази темнішим і важчим", – розповідає Неформату вокаліст та гітарист гурту Ігор Пришляк.

Альбом вийшов на французькому лейблі Season of Mist з яким гурт нещодавно почав співпрацювати.

"Перший раз пробуємо працювати з великим по наших мірках лейблом. Ну, цікаво, подивимось, що буде далі."

 

Лейбл вже допомагав гурту із відео для їхнього сингла "Silver" про що ми писали раніше. Ця композиція, як і кожна в новому альбомі, має окрему цілісну ідею, яку виконавці тримають в таємниці, аби слухачам було цікавіше.

Зрозуміло, що концертна діяльність для всіх зараз на паузі, і SYC не виняток, тому поки що музиканти просто спостерігатимуть "як зайде ця музика новій аудиторії".

Somali Yacht Club – психоделік / стоунер-рок гурт, який заснували троє музикантів у 2010 році, у Львові. Наразі гурт видав три повноформатники "The Sun" (2014), на якому музиканти змінили напрямок з прямолінійного на абстрактніший, "The Sea" (2018) та "The Space" (2022).

Somali Yacht Club у мережі:

https://www.facebook.com/Somaliyachtclub/

Фото обкладинки – Facebook виконавців