Te Deum повернулися з новим кліпом та в оновленому складі

Київський дум / дез метал гурт 90-х Te Deum заявив про відновлення своєї діяльності новою піснею "Clone" та кліпом на неї.

"Ключовою ідеєю кліпу і, власне, самої пісні "Clone" є актуальна проблема сучасного суспільства, в якому ми живемо – знецінення особистості", – розповіли гітарист Андрій та перекладачка лірики гурту Марія Неформату.

Приводом для реюніону стало повернення гітариста гурту Андрія Зінченка у 2019 році. Хоча пандемія та кількаразові зміни складу створювали перешкоди для колективу, музикантам все ж вдалося фіналізувати та втілити свою ідею.

"З одного боку, досягнення цивілізації дають нам масу можливостей і переваг, якими ми можемо користуватися, роблячи своє життя комфортнішим. З іншого боку, за всіма цими "дарами" прогресу ми втрачаємо свою сутність, перестаємо жити власними бажаннями, а з часом навіть боїмося мріяти. Живучи по інерції, щодня виконуючи однотипні дії та не усвідомлюючи своїх потреб, людина поступово розчиняється в буденності."

 

Відео музиканти знімали в Києві протягом 2021 року. Режисером-постановником та монтажером роботи виступив Дмитро Єременко. Настановою від творців цього доробку є такі слова:

"Необхідно щодня прислухатися до себе, шукати у собі нові можливості, реалізовувати свої таланти та не боятися йти до своїх мрій, якими б шаленими вони не були, незважаючи ні на що!"

Наразі Te Deum вже на завершальній фазі запису нового альбому з робочою назвою "Reflexion", тож stay tuned.

Te Deum – київський дум / дез метал гурт, заснований у 1995 році. З тих пір гурт випустив два альбоми, останній з яких, "Тлеющий мир", у 2002 році. Лише у 2019 році колектив відновив свою діяльність внаслідок повернення гітариста Андрія Зінченка та вирішив перекласти всю свою лірику англійською. Зараз гурт готує до виходу третій повноформатник.

Склад гурту:

  • Зінченко Андрій – гітара
  • Григорук Олександр – гітара
  • Безверхий Костянтин – вокал
  • Сологуб Андрій – клавіші
  • Верещагін Андрій – бас-гітара
  • Карленко Юрій – ударні

Te Deum у мережі:

https://www.facebook.com/tedeumkievua/
https://www.youtube.com/channel/UCAmnPQJ7k9inqpuzQQrHGnQ

Фото обкладинки – Facebook виконавців