УКФ продовжує приймати грантові заявки від музикантів

Український культурний фонд прийматиме заявки, в тому числі від музикантів, на отримання гранту ще 10 днів – до 20 січня цього року.

Представники музичної сфери можуть отримати грошову підтримку від УКФ, яку можна буде витратити на аудіозапис (синглу/альбому), концертну діяльність, створення й оприлюднення нових партитур, а також на гастролі.

Як вказано на сайті Фонду, заявниками можуть бути юридичні особи всіх форм власності або ФОПи, що зареєстровані на території України, відповідно до чинного законодавства, не менше, ніж за два роки на дату оголошення конкурсу, та мають відповідний досвід діяльності у сфері культури.

Конкурсний відбір проєктів проходитиме у чотири послідовні етапи:

  1. Технічний відбір
  2. Експертний відбір
  3. Переговорні процедури, за результатом яких рішенням Дирекції Фонду погоджується рішення експертних рад;
  4. Схвалення Наглядовою Радою Фонду погоджених Дирекцією Фонду рішень експертних рад (щодо проєктів, вартість яких перевищує 150 мінімальних заробітних плат, встановлених законом про Державний бюджет України станом на 1 січня 2022 року).

Вже в березні, після технічного відбору, в особистому онлайн-кабінеті заявника з’явиться повідомлення про статус його аплікаційного пакета.

Детальніше про програму, вимоги до заявників та інше – тут, а також в прикріпленому документі "Інструкція для заявників ЛОТ 1". 

УКФ в мережі:

https://ucf.in.ua/
https://www.facebook.com/ucf.ua/

Фото обкладинки – Facebook Фонду