Hellknights поспіхом видали новий альбом та вже працюють над наступним

Полтавський крастовий гурт Hellknights випустив атмосферний мініальбом "Зверьё" тривалістю 6 хвилин.

Робота складається з треків, записаних ще напочатку осені – тоді Hellknights попрацювали на майбутнє й накопичили цілих 20 композицій.

"Створений матеріал ми розділили за концепціями. Так з'явилася ідея мініальбому "Зверьё", куди увійшли треки про містику лісів та про перевертнів. Їх я записав приблизно за 3-4 дні. Барабани ми писали на студії, гітари та вокал я записував вдома", – ділиться басист та вокаліст GrimRipper із Неформатом.

Обкладинку альбому GrimRipper намалював сам, оскільки вже не хотів гаяти час на пошуки автора та узгодження результатів. Наразі гурт працює над новим повноформатним альбомом, концептуальним, як і попередні роботи гурту.

"Кожна пісня буде окремою історією. Ми намагаємося експериментувати з атмосферою блек-металу та швидкістю хардкору. Повільних пісень не планується. Я наперед вангую, як багато хто скаже, що це примітивна робота, та ми її такою і хочемо зробити, щоб на виступах ні в кого не було часу на передих, а ми продовжували грати", – додає GrimRipper.

Незважаючи на це, гурт націлений експериментувати зі звуком, а також окреслив бажаний ефект від свого майбутнього звучання – "щоб з вух лилася смола, а з рота сипалось вугілля". Музиканти постараються вже взимку випустити цей "максимально чорний, сирий і холодний" альбом.

Hellknights – полтавський ді-біт/краст-панк/хардкор гурт, що був створений у 2020 році. Дискографія нараховує демо та мініальбоми "ГГРРООББ" і "Зверьё". Гурт співпрацює із лейблом Surrogate Rec.

Hellknights у мережі:

https://hellknights.bandcamp.com/album/demo
https://www.instagram.com/hellknights_hc/
https://www.facebook.com/HELLKNIGHTSofficial
https://www.youtube.com/channel/UCkxqoOiOQlsHb4ExvDInIsA

Фото обкладинки – Facebook гурту