Прем'єра на Неформаті: Terrorscum випускають індустріальний марш

Новостворений київський смерть / треш метал гурт Terrorscum випускає сингл із анонсованого спліта з гуртом Обрій, він має назву "Battered Knees". Повністю спліт можна буде почути 9 грудня, а нашим патронам – вже зараз.

Цей сингл – результат нашвидкуруч зібраного гурту та так само зіграного матеріалу, натхненного індустріальними видами. Також він вийде на дисках від лейбла Neformat Family.

"Треки, і взагалі музику перші кілька місяців ми лабали і писали у мене на базі, в комбік і барабани, пили півас і робили розколбас. Потім долучилися Костя та Шкіп – і почалась жара! Зігралися ми за пару репетицій, зрозуміли who is who й нам зайшло", – розповів Петро, ударник гурту, Неформату.

 

Всі інструменти музиканти записали окремо та в різні дні, але загалом вклалися у декілька годин запису. Інша справа – робота гурту над звуком:

"Із незрозумілих причин, ми вирішили піти максимально складним, але цікавим шляхом – замість того, аби записати матеріал обмеженим колом людей, ми залучили багато різних друзів, знайомих та просто класних хлопців: вокал та бас ми писали на студії у Вови Приходько, гітари – у Івана Семещенко (Amphibian Man), ударні – у Руслана Бабаєва (SINOPTIK), а зведення та мастеринг взяв на себе Дмитро Бастанов (Strike Each Other, Purefilth). Щоб і цього не здалося замало, то звук нам підкрутив Олексій Помінчук (Merzotna Potvora)", – ділиться гітарист гурту Сергій.

Початково музика синглу народилася під впливом індустріальних мотивів й уособлювала переосмислення звуків заводів, роботи конвеєрів та пресів. Але у музикантів виникли труднощі із написанням лірики на цю тематику:

"Оскільки текст на цю тему ми не змогли ані знайти, ані самі написати, трек набув мотивів маршу. Це марш раба, але проти дудки Щуролова."

Кліп до цього треку зняла та змонтувала подруга музикантів – мисткиня Іра Сокур. Ідея в відеотвору проста: хлопці просто хотіли "погаситися в диму".

Гурт Terrorscum виник з метою об’єднати два жанри у своєму звучанні – смерть метал із його (не)мелодичними ходами та хардкор-панк. А дізналися учасники колективу одне про одного через знайомих.

"Вперше нашим складом ми зібралися на концерті Alex Angel, де обговорили, як ми будемо грати рок та чого ми взагалі хочемо. Дві пісні в нас було, ще три вкрали, одну закаверили – так і з’явилася в нас програма, два треки з якої тепер увійдуть до спліта", – додає Сергій.

Наразі в планах гурту давати концерти Україною, що вони почнуть робити вже в січні. Паралельно з цим музиканти працюватимуть над записом свого альбому.

Terrorscum – новоутворений дез / треш метал гурт із Києва. Спліт з Обрієм буде їхнім першим релізом.

Склад гурту:

  • Сергій Коляда – гітара
  • Петро Будай – ударні
  • Антон Шкіпер – бас
  • Костянтин Орел – вокал

Terrorscum у мережі:

https://terrorscum.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/terrorscum666/
https://www.facebook.com/Terroscum

Фото для обкладинки надали виконавці