Гурт N█O випустив важкий та похмурий альбом

Сьогодні київський постблек гурт N█O випустив альбом "Fallen", що також вийде на касетах у колаборації з українським лейблом BloodRed Distribution.

Альбом "Fallen" вже другий повноформатник колективу, який продовжує розвивати своє бачення постблеку. Матеріал був записаний протягом 2020-2021 років й триває 43 хвилини. На цьому альбомі почуємо, як музиканти розширили свій звуковий арсенал за цей час —  N█O додали до свого звуку елементи прогресиву, думу та грув-металу.

Зведенням та мастерингом завідував басист гурту Микита Ларіонов, а барабани для альбому записав відомий київський ударник Дмитро Кім.

"Концепції як такої альбом не має, музично це продовження і розвиток ідей, започаткованих на нашому дебютному альбомі. Лірика всіх треків не пов'язана у єдиний наратив, проте кожна пісня торкається почуття розчарування у собі, капітуляції та приреченості на поразку", — ділиться гурт із Неформатом.

Обкладинкою альбому стала фотографія Микити Ларіонова, знята на березі Дніпра на заході сонця.

"Важкі, криваво-червоні кольори неба та їхнє відображення у воді виявилися ідеальною візуалізацією настрою "Fallen", — зазначають N█O у пресрелізі. 

У подальших планах колективу — підготовка до зйомок відеокліпу.

N█O — постблек метал гурт, заснований у 2015 році в Києві. Їхній дебютний альбом "Adrestia" вийшов у 2017 році на лейблі Throats Productions (Мексика), за ним послідували кілька живих виступів у Києві та на фестивалі Ynfest у Словаччині у 2018 році. Після цього музиканти вирішили зосередитися на студійній роботі й восени 2019 року випустили EP "Isolates" за участі лейблу BloodRed Distribution (Україна). Останнім часом музиканти готували матеріал, який увійшов до повноформатника "Fallen".

Склад гурту:

  • Андрій Ткаченко — вокал
  • Андрій Лобода — гітара
  • Микита Ларіонов — бас

N█O у мережі:

http://facebook.com/no.band.black
https://nobandblack.bandcamp.com/

Фото надані гуртом