09/06/2011 г. Киев, клуб "Sullivan Room"

Thu, 09.06.11 - 08:00
Клуб "Sullivan Room"

Даха Браха та Бізони Хіггса розпочинають літній сезон Світлом

9 червня у клубі Sullivan Room відбудеться спільне дійство двох надзвичайно цікавих музичних колективів

У січні 2011 року вийшов у світ новий альбом гурту ДахаБраха під назвою Light, саунд-продюсером якого став відомий музикант та продюсер Юра Хусточка – тепер один із Бізонів Хіггса (ex Piss&laugh). Тоді й виникла ідея спільного концерту, адже у процесі створення альбом виявився доволі нетиповим та багатим на експерименти і вийшов за рамки звичного лайвового звучання гурту. Тому на допомогу прискакали Бізони Хіггса та підставили свої потужні плечі та роги, тож на концерті прозвучать треки з альбому Light, які ще ніколи не виконувались наживо.

Перфоманс буде складатися з трьох частин:
- Бізони Хіггса презентують власний сет: вперше і, можливо, востаннє під такою назвою – хто знає, як ці експериментатори назвуть себе наступного разу;
- традиційний сет ДахаБраха;
- спільне шоу двох творчих організмів - Даха Браха та Бізони Хіггса, що обіцяє позитивно вплинути на сприйняття реальності і допоможе розширити свідомість без жодних допінгів.

Група Бізони Хіггса (ex Piss&laugh) - насправді не група, а спільнота людей, поєднаних ідеєю пошуку відповідей на нерозв’язані задачі сучасної фізики за допомогою музики.
Своє кредо вони базують на тому, що однією з основних теорій сучасної фізики є «теорія струн» («хвиль»), тож і знаходити відповіді логічно за допомогою струн та хвиль.
Кожен із учасників (співробітників) Бізонів Хіггса отримав достатню освіту (Юрій Хусточка - Океан Ельзи, Esthetic Education, Ілля Галушко - Esthetic Education, Андрій Надольський - Звуки МУ, Мегаполіс, Esthetic Education), щоб розпочати самостійні експерименти над впливом хвиль на людину та людство в цілому. Адже будь-який професор скаже вам: лише в експерименті зароджується істина. Побачивши Бізонів, хтось може сказати: «О, так я ж їх знаю! Вони грали в…» Але ж кого хвилює, наприклад, чим займався Ейнштейн у дитинстві?

ДахаБраха – український квартет, що грає українську народну музику з сучасним драйвом. Їх звучання поєднує в собі східноєвропейську чуттєвість та мелодійність з азійськими та африканськими ритмами. Ансамбль ДахаБраха був організований у 2004 році в Київському Центрі Сучасного Мистецтва «ДАХ» авангардистським театральним режисером Владиславом Троїцьким. Театральність притаманна й виступам музикантів – без сценічних ефектів їх шоу не відбувається ніколи. Експериментуючи з українським фольклором, вони привнесли в музику ритми індустріального світу, створивши яскравий, унікальний образ ДахаБраха, який неможливо ні з чим порівняти.

Концерт відбудеться: 9 червня 2011 року, клуб «Sullivan Room» (вул. Прорізна, 8), початок о 20:00.
З приводу акредитації звертатись: Ольга Іванова +380672350632, estheticmusic@gmail.com.
Умови акредитації – анонсуючий матеріал у Вашому ЗМІ.

Організатор концерту – агенція «Перекресток»


www.dakhabrakha.com.ua

www.myspace.com/dakhabrakha

www.myspace.com/higgsbison