Weekly Digest 22-28 листопада

Новий Hypocrisy та Cynic, супергурт Lock Up навалив грайндкору, багато чорного металу на будь-який смак, сучасні британські скінхеди та епічний важкий метал у Weekly Digest.

Archgoat — Worship The Eternal Darkness

Шо тут казати, культовий Bestial Black Metal гурт з Фінляндії зробив саме те, за що їх люблять. Страшний, злий та невпинний метал, во славу Сатани. Музика не для слабких духом.

spotify | apple music | youtube music

 

The Chisel — Retaliation

Сучасний британський скінхед панк звучить ось так. Гурт, у якому грають люди, що також приклали руку до Chubby & The Gang (які цього року теж видали чудовий реліз), Crown Court, Violent Reaction, Chain Of Flowers. А видав цю красу лондонський лейбл La Vida Es Un Mus, не втомлюся повторювати, хардкор/панк лейбл з найкращим смаком тут і зараз.

spotify | apple music | youtube music

 

Cynic — Ascension Codes

Гурт Cynic починали як прямолінійний смерть метал і пройшли довгий шлях до прогресивного року. Робота над альбомом не була легкою, 2020 рік забрав життя 50% гурту, RIP Sean Malone та Sean Reinert. "Ascension Codes" — це 49-хвилинна подорож, що складається з 18 треків, 9 пісень та 9 інтерлюдій-підсилювачів, тому раджу послухати його від початку до кінця, щоб повноцінно відчути атмосферу.

spotify | apple music

 

Hunters Moon — The Great Pandemonium

Bathory warship з Мельбурна, Австралія. Але ж те, що треба!

spotify | apple music | youtube music

 

Hypocrisy — Worship

"Уряди нарешті визнають, що НЛО дійсно існує, а людство намагається вилікуватися від стану кризи, час не може бути більш вдалим для випуску нового альбому Hypocrisy "Worship", — заявляють Nuclear Blast. Новий альбом шведського мелодік дез гурту складається з 11 треків влучної, лютої музики.

spotify | apple music | youtube music

 

Lock Up — The Dregs Of Hades

Легендарний грайндкор супергурт (бо будь-який гурт, у якому грає Шейн Ембeрі стає супергуртом, а тут ще й Томас Лінберг з At The Gates кричить! Та й узагалі склад цікавий у них завжди, наприклад, і Петер з Hypocrisy там співав) видає свій п’ятий повноформатний альбом. Молотилово дай боже, люблю, коли Лінберг по-хардкору кричить.

spotify | apple music | youtube music

 

Morgul Blade — Fell Sorcery Abounds

Фентезійний blackened epic heavy metal, резиденти одного з основних постачальників гуртів нової хвилі традиційного важкого металу — грецького лейбла No Remorse Records, гурт Morgul Blade продовжує кувати істинний метал. Якщо від цієї музики вам не хочеться піти в похід за бойовою славою, то з вами щось не так.

spotify | apple music | youtube music

 

Negura Bunget — Zău

Один з найуспішніших симфоблек гуртів східної Європи, Negura Bunget, бере свій початок у густих лісах Румунії, про що нам одразу каже назва, яку приблизно можна перекласти як "Туманний ліс". Глибока й багатошарова заключна частина румунської "Трансільванської трилогії" — доля альбому "Zău" висіла на волосині. Після того як творчий натхненник і рушійна сила Negura Bunget, барабанщик Габріель "Negru" Мафа, 21 березня 2017 року трагічно помер від серцевого нападу, здавалося, що його грандіозне бачення музичної інтерпретації прекрасних краєвидів Румунії з металом залишиться нереалізованим. Проте ветерани-музиканти, які були з Негру в останньому втіленні постійно мінливого складу Negura Bunget, не були готові до того, щоб його бачення зникло в нечуваній безвісності.

spotify | apple music | youtube music


Sulfure — Exorde du vide

EP від французських канадців Sulfure коротке — 13 хвилин, з яких майже 2 це інтро. Але як тільки закінчується інтро — більше жодна секунда не змарнована. Це мелодійний атмосферний métal noir з не зовсім чорнометалічним вокалом, що,  як обіцяє гурт, відправить слухача у "бубонну подорож у світ душевних шрамів та аскетичної мізантропії", що би це не означало. Наче виходить.

 

Усі попередні випуски Weekly Digest шукайте тут.

Neformat.com.ua ©