Weekly Digest 03-09 січня

Ну що, всі салати та кутю доїли? Під нового The Weeknd вже потанцювали? Ну й чудовo! Гайда до першого у 2022 році Weekly Digest. Powerviolence, grindcore, post-black, progressive metal, thrash, death та навіть symphonic folk rock, смачного!

APES - Lullabies For Eternal Sleep

АPES з Квебека — справжні знавці своєї справи, і їхній почорнілий грайндкор не залишить прихильників важкого, швидкого та інтенсивного байдужими. 4 треки, 12 хвилин 16 секунд хронометражу, де жодна мить не змарнована. Мікс та мастеринг від номінованого на Гремі продюсера Will Putney (Body Count, Thy Art is Murder, Knocked Loose), а також гостьова поява Dylan Walker з Full of Hell.

bandcampspotify - apple music - youtube music

 

Deaf Club - Productive Disruption

25 хвилин чистої люті, powerviolence від учасників ACxDC, The Locust та Chum Out! Зробили ідеальну презентацію альбому, виклавши лайв, від якого навіть мертвий встане, щоб запитати: "Що тут відбувається?". Бадьорить не гірше ранкової кави.

bandcamp - spotify - apple music - youtube music

 

Infected Rain – Exdysis

Молдовський Jinjer female fronted progressive metal гурт, резиденти Napalm Record, Infected Rain добре знайомі українському слухачеві, адже свого часу добряче погастролювали Ненькою. Мелодійність, грув, красивий жіночий вокал, що зривається на гуттурал та навпаки — все, за що люблять подібні гурти на альбомі є.

bandcamp spotify - apple music - youtube music

 

Necrophagous – In Chaos Ascend

Колишні учасники Entrails та Visceral Bleeding об’єдналися, щоб грати суміш старорежимного смерть металу з новою більш сучасною грувовую його формою. FFO: Morbid Angel, Dying Fetus, Deicide, Replicant, Cannibal Corpse, Suffocation, Revulsion.

spotify - apple music - youtube music

 

Nocturnal Graves - An Outlaw's Stand

Звучання апокаліптичного металу від австралійських розбійників об'єднало найогидніші та найгрубші (звичайно, у найкращому розумінні) елементи смерть металу, трешу та блеку. Воно вибухає як атомна бомба, залишаючи на своєму шляху повне руйнування. Хай живе смерть!

bandcamp - spotify - apple music - youtube music

 

OAR – The Blood You Crave

Дебютний альбом сіднейського гурту OAR вкотре  демонструє, наскільки гарно поєднуються такі жанри як постхардкор, чорний метал та дум. Саундтрек до післяноворічного повернення до звичних трудових буднів.

spotify - youtube music

 

Wilderun – Epigone

Резиденти Century Media, бостонці Wilderun на своєму четвертому повноформатнику створюють пригодницький метал, поєднуючи елементи прогу, фолку та симфонік-металу. Красиві заспіви та чаруючі мелодії, під які (укупі з тією погодою, що зараз за вікном) майже відчувається прихід весни. Radio Edit не передає всієї краси пісні, тож раджу послухати альбомні версії, а бонусом маємо кавер на Radiohead.

spotify - apple music - youtube music

 

Worship - Many Masters

"Грай гучно — оглухни". Цей постметал/сладж гурт з Каліфорнії серйозно ставиться до цього свого девізу. ЕР "Many Masters" має сподобатися шанувальникам Neurosis, Kasu Weri, Crowbar. Чоловічий злий смуток.

bandcamp - spotify - apple music - youtube music

 

Усі попередні випуски Weekly Digest шукайте тут. 

Neformat.com.ua ©