Обзоры по автору Шпинат
Шпинат

Merzotna Potvora – цікавий дует. Історія проекту почалася ще у 1999 році, коли запустився one man band Koza Dereza.

Шпинат

Весняні релізи у 2019-му не перестають радувати. Після сумного та дуже чутливого треку "Я забув", який вийшов минулої осені, чекати на новинки від ужгородців The Symbioz довелося недовго, і ось перед нами міні-альбом "Перетинаючи межі" та музичне відео на трек "Присмак старої олії".

Шпинат

Треш/дез метал давно поступився першим місцем іншим метал-жанрам. Так, досі з’являються гурти, які грають "олдскульний" дез метал, але там і темп повільніший, і вокал більш замогильно глибокий. У треш металі ж, узагальнюючи, або "піца трешери" з пивом та хардкором, або ветерани, які все ще виїжджають на хітах, написаних у 80-х. А проте, фанати жанру все ще не знімають забиті патчами баттлджекети та білі кросівки, не зрізають поріділі патли. Спліт під назвою "Samhain Slaughter", виданий на Surrogate Rec. у березні 2019-го, від київських команд Anabios та Warwar - тому підтвердження.

Шпинат

Українська стонер і сладж сцена — одна з найприкольніших у Європі та одна з найбільш недооцінених. Особливо це стосується сладжу. У нас є гурти дуже хорошого рівня, і вони продовжують рости та розвиватися. Приклад тому - новий, четвертий в дискографії, альбом
черкаських любителів палеонтології та лікувальних трав, сладж/дум дуету Celophys. Альбом отримав назву "Fried Chordata", тобто "смажені хордові". Чудово ж!

Шпинат

Stinx - самопроголошені мастодонти українського панку. Звучить, може, і хвалькувато, але гурту підходить. З 2005 року в різних складах та з різною інтенсивністю, Stinx завжди були частиною панк-сцени, граючи і з поп-панк бандами, і з сайкобілі, і на розігріві у таких легенд панку як The Queers, The Lurkers та The Vibrators.

Шпинат

Remorse - одна з, якщо взагалі не найстаріша активна хардкор-команда в Україні. Датою створення колективу вважається кінець 2001 року. Попри солідний вік, поміж, власне, хардкорщиків, принаймні у Києві, гурт ніколи особливо популярним не був.

Шпинат

28 декабря 2018 года альбом озаглавленный "True, False and Random" от трио Warningfog, образовавшегося после закрытия проекта Foible Instinct, появляется на bandcamp. Выдавать альбом в последние дни уходящего года, значит сознательно лишать себя внимания со стороны всяческих топов года от музыкальных СМИ и обычных любителей попостить в соцсети о музыке, так как в этот топ уже не успеешь попасть физически, а в топ следующего года - по факту, другой год же. Да и у всех предновогоднее настроение, какой тут сладж/грайндкор?

Шпинат

Различные музыкальные издания называют их "Nirvana на максималках" и "зухвалим дуетом", у них берут комментарии для статьи об украинском панке, их слушают в эфирах радиостанций, даже Неформат взял у них интервью! А группа всего-то выпустила один EP "Чому Брудні?" в 2017 году и вот полноценный альбом "Київ". Успех?

Шпинат

Что ждать от релиза, который называется "крымские панки совсем ебанулись", если общая его длинна составляет восемь с половиной минут, а автором является группа именуемая Скотыч, о которой раньше никто не слышал? Будет ли дисс в лучших реперских традициях, на Кожаный Олень, например, или, быть может, политически заряженный панк от вынужденных переселенцев? Нет, будет странный танцевальный балаган с привкусом крымского портвейна.

Шпинат

Запорожцы Numero Nero активны с 2015 года и в соцсетях описывают себя как The fastest and hottest punk rock band from Ukraine. Достаточно многообещающе, но мы-то знаем что подобное бахвальство - это часть скейтерской культуры, типа как у рыбаков: "для тех трюков, что я делаю ещё даже названия не придумали. Сейчас будет жёстче чем ты когда-либо видел, чувак."