Обзоры по автору Петро Скеля

Джонні Дивний – Повний абзац (2018)

Історично, місто Калуш – дуже особлива точка на мапі українського хіп-хопу. Починаючи від легендарних фестивалів Represent, де встигли побувати артисти з усієї України, Штатів та Європи, до багатьох цікавих та оригінальних виконавців родом звідти, які й у наш час яскраво виділяються поміж інших. Сьогодні ми розглянемо реліз від одного з вихідців цього хіп-хоп осередку на Прикарпатті.

Довгий Пес – Соціальний алкоголік (2018)

Один з найпродуктивніших МС українського хіп-хопу випустив свій черговий реліз під назвою "Соціальний алкоголік". У сольній творчості Пес завжди дуже полюбляє експериментувати, пробує співпрацювати з абсолютно різними бітмейкерами, відповідно, у більшості випадків, кожен його сольний реліз може кардинально відрізнятися від попереднього, і звичайно ж, від творчості у складі колективу Ціна Ритму.

Паніка – Розмови (2018)

Дебютний ЕР від харківської виконавиці Паніка під назвою "Розмови". На цей момент нам майже нічого не відомо про саму артистку, тому розглянемо, в першу чергу, музичну складову альбому. В описі самої авторки вказано, що цей реліз є збірною солянкою, але зробленою з душею. По суті це і відчутно після прослуховування, оскільки загалом реліз не має якоїсь однієї концепції або прихованих підтекстів у треклисті. Вірогідно, ці пісні навіть були записані у різний час, можливо, у різні періоди життя Паніки.

кАчевники – Бодрый (2018)

кАчевники – новий проект Андрія Запорожця (SUNSAY, 5nizza), В'ячеслава Семенченка (Fame) і Дениса Михальченка (Den Da Funk). Незадовго після виходу дебютного відео "Бодрый" гурт випускає однойменний реліз на лейблі Gazgolder. Кожен з учасників має свою багату та насичену історію за плечима, володіє різними стилями та техніками виконання. Чи вдалося поєднати таких різних артистів в один гурт?