У Києві пройде другий Infernal Fall

Другий щорічний вечір екстремальної музики Infernal Fall пройде у столичному Volume Club 23 листопада. Це вечір дез металу, тотального мороку та нестримного божевілля від найкращих представників жанру.

Склад:

- Extermination Dismemberment (Білорусь, Мінськ) Slamming Brutal Death Metal

Монстри Slamming Brutal Death Metal приїдуть розчавити кожного, хто зустрінеться на шляху їх звукового бульдозера! Хлопці просто не вилазять з турів, об'їздивши вздовж та поперек всю Європу. В арсеналі гурту 2 повноформатні альбоми, новий сингл "Omnivore", на який було відзнято кліп та багато фанатів по всьому світу.

- Relics of Humanity (Білорусь, Мінськ) Brutal Death Metal

Один з найпохмуріших Brutal Death Metal гуртів. Шалені рифи та подача огортають тотальним злом та затягують до найглибших розломів, не залишаючи шансів повернутися назад. У Києві хлопці представлять свій новий EP "Obscuration", який вийшов на культовому лейблі Willowtip Records, а також пісні з двох попередніх альбомів

- Schizogen (Київ) Brutal Death Metal

Знищення цивілізації космічною потворою, яка проникла в цей світ з інших, набагато древніх світів, які лежать поза простором та часом - все це можна відчути на собі під час виступу гурту, який готує другий повноформатний альбом, вихід якого відбудеться на американському Willowtip Records.

- Termination Central (Київ) Death Metal

Нове ім'я на Death Metal сцені, але з досвідченими та культовими персонами, які грали у таких гуртах як Mental Demise, Maleficis. Хлопці об'єднались щоб валити потужний та швидкісний Death Metal старої школи в кращих традиціях ранніх Death та Obituary. Драйв, угар та постапокаліптичні пейзажі чекають на слухачів.

- Appalling Testimony (Київ) Brutal Death Metal

Доволі нова група, яка сформувалась у результаті заморозки культових Ezophagotomia та вже встигла сподобатись поціновувачам Brutal Death Metal після своїх лайв концертів, а недавні новини про реліз — демо "Feed To Survive" ще більше підігрівають інтерес до них. 

Квитки будуть доступні для покупки через онлайн сервіс з 22 липня. Ціна на перші 50 складатиме 300 гривень, а на вході у клуб підніметься вже до 400. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/472984840160656