Natural Spirit випустили новий кліп

Чернігівський pagan-folk metal гурт представляє нове відео на трек "Гори, Палай!".

Пісня "Гори, Палай!" увійде до наступного альбому гурту. Нагадаємо, їх останній повноформатник "Ціна свободи" виходив ще у 2011 році.

Трек був записаний на студіях Sadistic Disharmony та Post-Mix Studios. Його зведенням і мастерингом займався Олексій Самовол. 

Natural Spirit - гурт, який грає в стилі pagan-folk metal і зародився в місті Чернігів. Історія колективу почалась 1998 року, коли Олег Кірієнко почав роботу над дебютним альбомом "Звёздный трон", у той час мелодійний black metal був загальним напрямком його творчості, але в піснях "Внукам Даждь-Бога", "Птица" вже тоді втілився світогляд Олега, його бажання вкласти у музику теми слов’янського язичництва, епосу та історії. 

"Звёздный трон" вийшов у 1999 році на Moon Records та швидко набув популярності не тільки в Україні, але й в інших державах Східної Європи. Почалась активна гастрольна діяльність, згодом відбулися виступи й турне разом із Skyforger, Behemoth, Gods Tower. Наступний альбом "Русколунь", побачив світ у 2004 році. Продовжуючи шлях Natural Spirit вже у Києві, Олег зібрав новий склад сильних талановитих музикантів, результатом їх трьохрічної співпраці стала платівка "Сита Роса", яка вийшла наприкінці 2008 року.  А 2011-му Natural Spirit презентували альбом "Ціна Свободи", який відрізняється від попередників залученням багатьох живих народних інструментів та етнічного хору.

Natural Spirit у соцмережах: 

http://www.natural-spirit.com.ua
http://facebook.com/naturalspiritmetal
https://twitter.com/naturalspiritua