Monocube готує спільний альбом з Troum

Український електронний проєкт скоро випустить спільний реліз із німецький drone/ambient виконавцем Troum. Альбом вийде за підтримки лейблу Transgredient Records найближчим часом. 

"Трансцендентний дроун і споглядання нічного неба, глибока небесна скорбота та мрії дронів, це наш Contemplator Caeli", - йдеться в описі релізу.

Це колаборація між українським експериментальним guitar drone проєктом Monocube та німецьким drone/ambient виконавцем Troum, які працюють з базовим матеріалом одне одного. Загалом вона міститиме 4 треки, й один з них уже можна послухати вище.

Треклист:

Side 1:
A1 CIRCULARIS ET PERPETUA
A2 PRECESSIO ÆQUINOCTIORUM

Side 2:
B1 STELLAE ERRANTIS
B2 DIGRESSIO  

Художнім оформленням релізу займалася берлінська студія sukkeret.og.pepper. 

Спліт "Contemplator Caeli" вийде на лейблі Transgredient Records у липні цього року і стане першим його релізом на вінілі. Тираж платівок лімітований - 200 копій. Передпродаж по €20.00 уже триває. 

Нагадаємо, останній альбом Monocube "Substratumвийшов у квітні цього року.  

Проєкт Monocube виник в Одесі на початку 2008 року, але зараз базується у Києві. Його заснував басист Андрій "Hereticae" Гладушевський. На рахунку проєкту є, як персональні релізи, так і спліти. Загалом проєкт працює у стилістиці ritual drone, dark ambient.

Monocube у соцмережах:

https://www.facebook.com/monocube.official
https://soundcloud.com/monocube_official