Зомбо випустив новий альбом

Львівський реп-виконавець представляє новий альбом "Неймовірна простота", що вийшов за підтримки лейблу Past Future Jam.

Ідея записати такий альбом виникла у Зомбо ще два роки тому, коли він разом з Кулею, DJ Shon та The Cancel почав відбирати текст та музику. Загалом було записано близько 20 різних демок.

"Все просто. У мене є бас, біт, моя свобода та світ, на який я дивлюсь крізь розбиті рожеві окуляри. А в тебе 30 хвилин, які ти витратиш на музику і сенси, які місяцями ми пропускали через себе. Все неймовірно просто", - коментує реліз Зомбо.

Запис альбому відбувався на студіях Kickit Records та 474 studio.  Продакшн більшості треків альбому зробив Kyля із київського гурту Тулим, а також на альбомі можна почути біт від The Cancel, який відомий своїми інструментальними релізами. За мастеринг відповідав Максі Кренк, а обкладинку зробив художник Діма Tabu, який вже співпрацював з іншими українськими гуртами та організаторами концертів.

Треклист:

1. Забагато
2. Ляльководи
3. Компас
4. Простота
5. Відчуваю
6. Руїна
7. Добро (feat. Qwake)
8. Неймовірно
9. Абетка
10. Летимо (feat. Тулим)

Альбом доступний на популярних стрімінгових сервісах

Нагадаємо, восени минулого року разом з Тулим репер презентував кліп на сингл "Летимо". 

Зомбо - старожил львівського репу, раніше його можна було чути на релізах команд RCLAN та Kickit crew. У 2015 вийшов його дебютний альбом "Атака Букв". До недавнього часу артист був резидентом лейблу Kickit Recods.  Зомбо співпрацював з багатьма артистами як в Україні так і за кордоном, зокрема, це НастяЗникає, Довгий Пес, DJ Shon, The Cancel, DJ Vag, Mike Russell & Mfa Kera (Німеччина), RyfaRi (Польща), Alexjazz та багато інших.

Зомбо є організатором багатьох подій спрямованих на розвиток хіп-хоп культури як учасник міжнародної організації Zulu Nation.

Зомбо у соцмережах:

Facebook - https://www.facebook.com/zomboone
Telegram - https://t.me/Kamenecha
Soundcloud - https://soundcloud.com/kamenecha
Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCLRH6hXj52I1mpOluqx3gZg
Instagram - https://www.instagram.com/zombo.official