The Chemical Brothers виступлять у Києві

The Chemical Brothers в Києві — це неповторне та вражаюче шоу, новий альбом та суперхіти! Візуальне шоу відображає психоделічний світ, який музиканти створили для себе: це залпи фантастичного конфеті, сітчасті екрани та світлові рішення, які варто побачити кожному.

Вплив The Chemical Brothers на електронну музику важко переоцінити. Шість їх альбомів в різні часи досягали №1 у британських чартах, а їх альбоми та сингли продаються багатомільйонними тиражами. The Chemical Brothers - перші серед електронщиків отримали нагороду Grammy, за трек "Block Rockin’ Beats" (всього за свою кар’єру "брати" отримали 4 Grammy). 

У Києві музиканти представлять свій дев’ятий альбом "No Geography".

The Chemical Brothers назавжди змінили уявлення про те, як має виглядати live-шоу електронної групи. Їх концерти — це повне занурення в аудіовізуальне дійство, яке тримає публіку до самого фіналу. Їх нове шоу — це, як завжди, неймовірні дивовижні візуалізації, суперхіти, під які весь світ танцює останні двадцять років, а також цілковито нові треки, які гарантовано задаватимуть тон і ритм на всіх вечірках планети цього літа.

Концерт відбудеться 15 червня у Міжнародному Виставковому Центрі. Придбати квитки на нього можна онлайн

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/385535715596903