Zombie Attack присвятили новий сингл друзям і пиву. Прем'єра

Київські треш-металісти випустили сингл "Bonded by Beer" зі свого другого повноформатника, який має вийти цієї осені. 

"Кожного дня ми ходимо на роботу і займаємось рутинними справами, але коли настає час туру, ми їдемо кудись, бачимося з кентами та кентихами, граємо музло, випиваємо, і у нас складається враження, що ми знаємо цих людей усе життя. Трек саме про це", - розповідають музиканти.

Трек був записаний власними силами без використання студій (окрім барабанів), отож це повністю DIY продукт Zombie Attack. Зведення та мастеринг виконав басистом гурту Іван Семещенко, відомий також своїм surf-гуртом Amphibian Man.

Також до запису приспіву долучилися хороші друзі колективу — Алесіо з Violentor і Драгош з Damage Case.

"Щоразу, як зустрічаємо цих хлопців, — це як побачити старих друзів, і це означає, що сьогодні буде п'янка! Ця пісня про те, що ніхто не стає молодшим, ні в кого не стає менше справ, але не потрібно забувати про кентів, з якими завжди приємно випити", - додають музиканти.

Нагадаємо, раніше Zombie Attack розповідали, що їх другий повноформатний альбом уже записаний та зведений. Його реліз запланований на осінь цього року. 

Нагадаємо, що зовсім скоро гурт відправляється у європейський тур разом із харківською хардкор-командою Knifeman.

Zombie Attack - київський Thrash Metal гурт, який розпочав діяльність у 2010 році. На їх рахунку міні-альбом "Dead & Drunk" (2011) та повноформатник "Through The Circles of Hell" (2014).

Zombie Attack у соцмережах:

http://zombieattackthrash.bandcamp.com
http://vk.com/zombie_attack
https://www.facebook.com/ZombieAttackUkraine/