Sable випустив дебютний міні-альбом

15-річний київський музикант Гліб Крилов у рамках проекту Sable поділився з редакцією своїм дебютним міні-альбомом "Nemesis". 

"Я почав займатися музикою приблизно 4 роки тому, починав з гри на гітарі. Слухав тоді Metallica, Kiss та Rammstein, нічого особливого. Що й не дивно, мене дуже надихала ідея стати рок-музикантом і ще тоді я не зовсім розумів, чому саме, мені це просто здавалося чимось неймовірно крутим (мені так і досі здається). Зараз розумію, що хочу робити музику яка буде дарувати людям емоції, наповнювати їх енергією і надихати так, як мене надихають мої улюблені виконавці", - розповідає Гліб. 

Роботу над міні-альбомом "Nemesis" він розпочав ще у січні минулого року й оскільки це був перший досвід хлопця у написанні музики, то тривало все це приблизно 9 місяців, у процесі Гліб багато вчився.

"Записував його у себе вдома у березні та в цей час навчився багато чому у плані вокалу, та й наразі продовжую вчитися. Взагалі почав співати приблизно у вересні та з того часу далеко просунувся у цій справі. Зведення та мастеринг я робив сам", - додає хлопець. 

Головні ідеї альбому — потреба людини у самореалізації, необхідність позитивного мислення та думка про те, як важливо вирізнятися з натовпу, — теми, які музикант називає важливими для себе і для багатьох інших підлітків.

"Я слухаю багато гуртів, але найбільше мене надихали Bad Omens (Сучасний металкор з крутими приспівами та цікавим використанням електроніки) та Def Leppard (класичний рок гурт насичений енергетикою 80-х). Також мене надихали Metallica, Avatar, Attila та Motley Crue", - розповідає Гліб.

Зараз він працює над повноформатним альбомом. У новій роботі хлопець планує покращити вокал, вокальні партії, продюсування, гітарні партії, тексти та структуру пісень. Альбом він сподівається записати до кінця літа.

Тим часом "Nemesis" можна послухати й на інших стрімінгових сервісах

Sable у соцмережах:

https://www.instagram.com/sablemusic/
https://soundcloud.com/gleb-krylov-874251757