Сьогодні пройде фінал премії APPS Music & Sziget: Awards 2019

Сьогодні, 29 травня, з 11:00 до 23:00 відбудеться YouTube-трансляція семи лайвів фіналістів APPS Music & Sziget: Awards з SMS-голосуванням у прямому ефірі. За виступ на фестивалі Sziget змагатимуться гурти Dz’ob, INDT, Jonathan Livingston, [О], The Unsleeping, YukoUKO і ЦеШо. Кожен, хто віддасть свій голос за улюблених, стане учасником розіграшу тижневого абонемента на Sziget, щоб побачити знаменитий фестиваль на власні очі.

Фіналістами премії APPS Music & Sziget: Awards стали 7 гуртів, які отримали найбільше балів за правилами голосування на сайті. Щодва дні фани актуальної української музики знаходили нові лайви номінантів, обраних експертами. Лайви поєднувалися у пари, між якими пропонувалося обрати той, що сподобався найбільше і проголосувати за нього протягом 7 днів з моменту публікації. Окрім переможців у голосуванні взяли участь і номінанти премії Adam, Braii, Fontaliza, OY Sound System, Sasha Boole, Yeyo і Wavy Dem.

Онлайн-трансляція та SMS-голосування відкриються за посиланням об 11:00. SMS-голосування стане вирішальним. APPS Music & Sziget: Awards пропонує кожному меломану не залишатися тільки спостерігачем, а ставати учасником: знаходити найактуальніше для себе і заявляти про свій вибір. Гурт, оцінений найвище у фіналі, стане лауреатом премії APPS Music & Sziget: Awards 2019 і вже у серпні виступить на сцені Europe Stage фестивалю Sziget у Будапешті.

Ім’я переможця APPS Music & Sziget: Awards 2019 буде оголошено в ефірі радіо Miami 30 травня о 17:00-19:30.

Окрім переможця премії на Sziget 2019 виступлять українці Іван Дорн (11 серпня), alyona alyona (7 серпня) і Hudaki Village Band (7 серпня).

Подивитися лайви усіх номінантів премії можна тут.

Премія APPS Music & Sziget: Awards виникла у 2018році  в колаборації одного з найвідоміших фестивалів світу – Sziget – і премії, яка вже досліджувала стан української незалежної сцени – APPS Music. Її метою стало зібрати свіжий врожай української інді-музики початку 2018-го у напрямках електроніка і рок, та обрати найсоковитіший фрукт, гідний виступу в лайн-апі Sziget.

Змагання за грошові винагороди призового фонду в 35 000 гривень і виступ на Sziget Festival 2018 відбулося серед як уже сформованих артистів, так і тих, хто тільки починає. Голосуванням меломанів та журі у складі авторитетних промоутерів, продюсерів і журналістів переможцем у номінації "Young" став гурт Yuko, а в номінації "Europe" – гурт Kadnay, який 11 серпня 2018 року виступив на Sziget.

Детально про премію APPS Music & Sziget: Awards 2019, її правила та етапи, експертів і номінантів, а також про Sziget Festival можна дізнатися на сайті: 

http://sziget.apps-m.com/