Єгор Грушин випустив перший "живий" альбом

Український композитор-неокласик та піаніст Єгор Грушин випустив свій перший лайв-альбом "live 1".

"live 1" – перший живий альбом Єгор Грушина, що був записаний на сольному концерті у Львові 10 квітні 2019 року. На сцені разом з піаністом та композитором Єгором Грушиним виступав струнний квартет та гітарист Володимир Павловський. В альбомі 15 вибраних композицій з попередніх альбомів, більшість яких у нових аранжуваннях.

Посилання на альбом:

Окрім цифрової версії реліз доступний і на дисках. Також, кожного вівторка на офіційному Youtube-каналі композитора з’являтимуться нові відео з концерту у Львівській філармонії, на якому було записано "live 1". Перше відео вже є доступним для перегляду

Єгор Грушин – яскравий український композитор і піаніст у стилі неокласика. Сучасна класика (modern classical music) - легка для сприйняття, насичена різноманітними мелодіями та патернами. У світі представниками цього стилю є Ludovico Einaudi, Nils Frahm, Olafur Arnalds. 

За 8 років творчості Єгор Грушин дав понад 400 концертів, презентував 4 альбоми, 1 лайв альбом "live 1" одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом 1631 Recordings та став автором саундтреків до 6-ти українських фільмів. 

Проєкт у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/grushin
Instagram: https://www.instagram.com/grushin.piano
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCMH3gzxw1mEFJoN2K1ktGHQ