Alina Pash випустила дебютний альбом

Українська виконавиця представила свій перший повноформатний альбом "ПИНТЯ: Гори".

"Пинтя: Гори" – перша частина дебютного альбому співачки, яку нерідко називали головним відкриттям року на українській сцені у 2018 році. Як можна зрозуміти з назви, на релізі є відсилки до легенди про опришка Пинтю.

"Він був моїм давнім предком. Ця розповідь про нього. Цей альбом про мої корені, витоки, рідних місцях. Адже я родом з гір!", – каже Alina Pash.

Відкриває альбом фрагмент із книги закарпатського письменника Олександра Гавроша про пригоди все того ж Пинті-розбійника. Супроводжує інтро невеликий мультфільм. 

У піснях Аліна підіймає різні теми, а саме розповідає про кохання, особливості рудного Закарпаття, свободу тощо.  Але лейтмотивом усього альбому, за її словами, є жіноча сила:

"Wild woman from roots! Це історія про те, звідки я і що я відчуваю".

Останньою важливою деталлю, яка доповнює загальну картину альбому, стає аксесуар, що зображений на його обкладинці. Це вогненна саламандра, яких часто можна зустріти на карпатських землях і яку Аліна називає своєю тотемною твариною.

Альбом Alina Pash - "Пинтя: Гори" вже доступний для стрімінга і скачування у всіх онлайн-магазинах. Видавець - лейбл HitWonder. 

Apple Music: https://apple.co/2JZYwV1
Google Music: http://bit.ly/2VLIaBL
Spotify: https://spoti.fi/30GCgWb
Deezer: http://bit.ly/2JCsHm2

Друга частина альбому вийде 14 червня 2019 року.

 Alina Pash у соцмережах:

https://www.facebook.com/alinapashbitanga
https://soundcloud.com/alina-pash|
https://www.instagram.com/alinapash/