The Unsleeping готують перший сольний концерт у Києві

7 липня на березі Дніпра гурт проведе свій перший великий концерт в столиці разом з гуртом Our Atlaantic.

The Unsleeping —  рок гурт з Умані, який працює в одній з найбільш виснажених експериментами стилістик. Використовуючи референси мастодонтів жанру гурту вдалося зберегти власну індивідуальність та не з’їхати у вторинність. 

Після виходу дебютного EP "Deviatve" гурт отримав багато позитивних відгуків від слухачів та критиків, а сам альбом у пресі неодноразово називали одним з кращих українських релізів 2018 року. Після цього про гурт заговорили в соцмережах і почали запрошувати на великі українські фестивалі.

Почитати нашу рецензію на The Unsleeping - Deviatve (2018) можна за цим посиланням.

Наразі гурт знаходиться в лонг-листі відбору на один з найвідоміших міжнародних фестивалів Sziget. Для відбору музиканти зіграли наживо нову пісню "Fire of Red". 

Квитки можна придбати онлайн, ціна - від 200 гривень. 

Гурт The Unsleeping виник в Умані. На їх рахунку дебютний міні-альбом "Somnia" 2016 року, EP "Deviatve" (2018), кілька синглів та кліпів.

Our Atlaantic - колектив з Умані, який розпочав діяльність у 2017 році. Відомими музиканти стали після участі та перемоги на конкурсі Koza Music Battle 2018. На їх рахунку міні-альбом "Pillow" (2018).

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/686078485170255/