The Troubled записали кавер на Creedence Clearwater Revival

Київський сайкобіллі-гурт випустив власну версію пісні "Ramble Tamble" гурту Creedence Clearwater Revival. Оригінальний трек написав John Fogerty і він увійшов до альбому "Cosmo's Factory" 1970 року.

Музиканти записали кавер під час роботи над своїм дебютним альбомом "Spacing Away", який вийшов у 2018 році. Однак включити його туди не вдалося, оскільки це не дозволив лейбл, який володіє правами на оригінал. Саме тому і зараз кавер доступний лише на Саундклауді. А випустити його The Troubled вирішили у якості привітання Джонну Фогерті до 50-ї річниці творчої діяльності, яку він відзначає цьогоріч.

"У вільному перекладі "Ramble Tamble" означає "Ху*ня-муйня", і ця фраза ємко описує тематику пісні — стан речей у США під час її написання 50 років тому. На нашу думку, цей меседж актуальний і для нашої країни у наш час. Для цього ми трохи переробили текст. 

Дядя Ваня (Джон Фогерті) - автор пісні — американська легенда. Він продовжує зараз записуватися і грати дофіга концертів. Це батя-рок, звичайно ж, вічний і іноді нафталіновий, але ми спробували вдихнути побільше живої енергії в цю пісню", - розповіли музиканти. 

Записувався трек на Different Sound та Boutique 888 studios у Києві у 2018 та 2019 роках. Автор обкладинки — Антон Шкіпер. 

Гурт The Troubled з моменту заснування у 2014 році випустили два EP - "True Story" (2015) та "Gateway Beat" (2017), кілька синглів, а також дебютний повноформатний альбом "Spacing Away" (2018). 

Почитайте рецензію на The Troubled - Spacing Away (2018) можна за цим посиланням

The Troubled у соцмережах:

https://thetroubledpsycho.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Thetroubledpsycho/
https://www.instagram.com/thetroubledband/
https://www.youtube.com/channel/UCWf8oKxE-ns-NuUuUhgdAdw
https://soundcloud.com/user-767588113