Carbon Based Lifeforms виступлять у Києві

19 жовтня у Києві виступить знаний електронний дует зі Швеції – Carbon Based Lifeforms. 

Carbon Based Lifeforms – одні з найяскравіших представників напрямку психоделічного ембієнту, колишні резиденти французького лейбла Ultimae Records, квитки на концерти яких шанувальники розкуповують менше, ніж за добу! Проект часто присутній серед хедлайнерів найбільших псайтранс-фестивалів у Європі, США та Австралії, а за їхніми плечима – п’ять успішних повноформатних релізів.

Як описують свою творчість самі учасники CBL, Йоганн Хедберг і Даніель Сегерстад, вони прагнуть поєднати у музиці земне та космічне. Використовуючи комбінацію природи та технологій як головне джерело свого натхнення, музиканти демонструють у своїх роботах як позитивні, так і негативні наслідки, до яких може призвести подібне поєднання, зокрема згубний вплив деяких технологій на навколишнє середовище. Всі ці ідеї втілюються у позаземних звуках та гармоніях Хедберга, оформлених ритмами Сегерстада, що занурюють у транс.

У Києві Carbon Based Lifeforms дадуть шоу на підтримку свого нового альбому "Derelicts", який потрапив до ТОП-12 кращих електронних релізів американського журналу Billboard.

Концерт проходитиме за участю спеціального гостя – проекту Zymosis! Він поєднує у своїх композиціях елементи chill, ambient і downtempo з яскравими мелодійними гармоніями та драйвом. Його автор та композитор український музикант Дмитро Ліхачов використовує нестандартні підходи для створення музики, завдяки чому вона має оригінальне і завершене звучання. Останній наразі альбом проекту "Insight", у записі якого взяла участь Katya Chilly, потрапив у ТОП-20 кращих електронних релізів 2017 року за версією сайту Psybient.org, а очолив цей список альбом Carbon Based Lifeforms "Derelicts".

У відвідувачів київського концерту буде можливість вперше почути живе виконання нових ще не оприлюднених композицій з прийдешнього альбому Zymosis, вихід якого варто очікувати до кінця цього року.

Концерт відбудеться 19 жовтня у клубі Atlas. Квитки можна придбати онлайн по 890 - 1890 гривень. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/2218559161739312/