Koza Music Battle оголосила переможців конкурсу

18 травня у Тернополі відбувся фінал сьомого сезону битви-конкурсу між молодими артистами Koza Music Battle. Переможці є, але результат дещо неочікуваний. 

Отож, за результатами конкурсу у фіналі перемогли обидва гурти - GannaBaby та Slice & Dice. Тепер на них очікує приз — виступ на фестивалі Файне місто. 

Поділилися організатори й деякими думками стосовно заявок музикантів: 

"На стадії відбору учасників, ще до відбіркових битв, було подано понад 60 заявок і більшість з них супроводжували дві великі проблеми: низька якість медіаматеріалів та повний хаос у позиціонуванні себе як гурта/виконавця.

Ну що ж, друзі, врахуйте це, якщо ви хочете показати себе! Думаю, у багатьох людей було таке, що вони підсідали на якийсь гурт, чи, може, навіть відкривали для себе новий жанр лише за рахунок обкладинки релізу в соцмережах чи на ютубчику. Мати декілька пророблених треків – це, ймовірно, перший крок до оформлення себе як митця. Однак без правильної презентації себе — музика може бути непоміченою. Відповідно, й навпаки — сильна презентація і позиціонування може приховати слабкі сторони репертуару, але, в крайньому разі, взагалі — знецінити музичну частину. Зверніть на це увагу і шукайте рівновагу!".

Koza Music Battle - найбільший у Західній Україні музичний конкурс серед молодих українських гуртів, що працюють у різноманітних жанрах. Організатор батлу — мистецьке об’єднання "Коза" з міста Тернопіль проводить конкурс із 2013 року.

Конкурс традиційно відбувається в арт-барі "Коза". Критерії оцінювання та програма також залишаються незмінними: організатори здійснюють попередній відбір виконавців заради збереження стилістичної цілісності змагань. Потім проводиться жеребкування, під час якого учасники розподіляються по концертах-чвертьфіналах. Оцінювання конкурсантів проводить кваліфіковане журі. Суддівську колегію — музикантів та працівників музичної індустрії запрошує організатор.

Переможці попередніх років:
    • Red Cardinals (Тернопіль) - Koza Music Battle 2013
    • Nice Cream (Тернопіль) - Koza Music Battle 2014
    • KRUT (Хмельницький) - Koza Music Battle 2015
    • Machu Picchu (Львів) - Koza Music Battle 2016
    • Брудні (Київ)  - Koza Music Battle 2017
    • Our Atlaantic (Умань) - Koza Music Battle 2018

Конкурс у соцмережах:

https://www.facebook.com/koza.music.battle
http://koza.te.ua