Гурт VOVK випустив дебютний альбом

Київський гурт презентував слухачам свій перший повноформатний альбом "Lair".

"Пісні народжені у вовківні нашої свідомості і зіграні в темних приміщеннях київських печер. Наша музика — це наше лігво", — пояснюють учасники гурту і додають. - Лігво - це місце всередині нас, де народились наші композиції, це ті приміщення де вони були зіграні і записані, це данина анімалістичності нашій назві і те місце в яке ми хочемо вас всіх запросити".

За задумом музикантів, кожна пісня відображає життя ліричного героя, який знаходиться у постійних пошуках себе і свого місця у світі, протиставляючи свою особистість суспільству та чужим думкам.

У якості запрошених гостей у записі взяли участь вже відомі українські музиканти Ігор Сидоренко (Stoned Jesus, Krobak, Voida), Ігор Черепанов (Aghiazma) та Катя Гапочка.

Запис та зведення проходили під керівництвом Вадика Лазарєва на студії Lipky Zvukozapys. Мастеринг виконав Джон Девіс (Metropolis Studios), відомий своєю співпрацею з Led Zeppelin, Foals, Florence and The Machine та іншими.

Альбом на стрімінгах:

Ілюстрації до альбому зробила художниця-абстракціоністка Рене Берген.

"Таким візуальним оформленням ми хочемо передати всю емоційність та непередбачуваність кожної композиції. Поєднання різного і несхожого — це те, на чому засновується наша музика", — говорять музиканти.

Наразі колектив готується до туру Україною, що розпочнеться концертною презентацією альбому 26 травня у київському клубі Otel’.

VOVK — гурт з Києва, що поєднує у своїй творчості низку різноманітних музичних стилів, міксуючи пост-хардкор, стоунер та прогресивний рок. Музика гурту — це відображення власного світогляду через непередбачувані фантастичні сюжети та образи.

VOVK у соціальних мережах:

https://facebook.com/vovkband
https://instagram.com/vovkband
https://twitter.com/vovkband
https://soundcloud.com/vovkband
https://vovk.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCqEaMpLNs2Ls4uaF6KSBM3g