Гурт Braii випустив пісню про особисті драми. ВІДЕО

Київський проект випустив новий кліп на трек "A Girl Who Wasn't There".  Пісня увійде до дебютного альбому Braii, реліз якого заплановано на осінь 2019 року. Після цього група вирушить в європейський тур на його підтримку.

"A Girl Who Was not There була написана буквально за лічені хвилини після чотирьох місяців мовчання. Ця пісня про брехню, про ціну, яку ми платимо, обманюючи себе та інших. Нам, що живуть у брехні, навіть у щасливі моменти завжди сумно, тому що ми розуміємо, що все це фарс. Ми приймаємо брехню за правду, ми знаходимо виправдання, ми руйнуємо себе й інших.

У нас вийшов маленький глибокий фільм. Це можливість поставити на швидке перемотування роки, прожиті разом... Адже усі найбільші драми неголосні, вони відбуваються у простих квартирах з найпростішими людьми. І навіть перебуваючи поруч з людиною, насправді можна бути за тисячі кілометрів один від одного в пошуках себе, своїх бажань, своєї правди та своєї пристрасті", - пояснюють музиканти. 

Запис і зведення треку відбувалися на студії Istok під керівництвом саунд-продюсера Олексія Кривошеєва а за мастеринг відповідав Tim Young з Metropolis Mastering. 

Пісня доступна на різноманітних стрімінгових сервісах

Braii - київський гурт, створений у 2017 році засновницею студії Istok - Оксаною Бризгаловою та саунд-продюсером студії Олексієм Кривошеєвим.  Грає пост-панк й інді-рок. На рахунку команди EP "City of Nothing" (2018) та чимало кліпів. На музичний світогляд вплинули Joy Division і групи манчестерської хвилі, а також Cure, The Velvet Underground, Patti Smith, PJ Harvey, Mazzy Star і ін. У 2018-му гурт взяв участь у BUSH Showcase, а також проїхав з концертами по клубах Польщі, Чехії, Словаччини, Угорщини та України.

Склад гурту:

  • Вокал/Гітара — Оксана Бризгалова
  • Бас — Інна Рассамаха
  • Ударні — В'ячеслав Лось

Нагадаємо, дебютний міні-альбом Braii "City of Nothing" вийшов у травні минулого року. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Braii у соцмережах:

https://www.facebook.com/BraiiBand/
https://www.instagram.com/braii_band
https://soundcloud.com/braiiband